نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 12:18 ق.ظ

اتوماسیون زنجیره تامین چیست و چگونه می‌تواند مفید باشد؟

ارسال‌شده در 27 سپتامبر 2021

اگر قبول کنید که کارخانه شما قلب سازمان شماست، زنجیره تامین شما رگ‌ها و شریان‌های آن است. کارآیی عملیاتی شما به این بستگی دارد که همه چیز برای ارائه خدمات قابل اعتماد متصل باشد.

با این حال، بسیاری از سازمان‌ها مجموعه‌ای از سیستم‌های قدیمی را ایجاد کرده‌اند، با شکاف بین برنامه‌های کاربردی که باعث قطع ارتباط در زنجیره تامین می‌شود، که می‌تواند منجر به ناکارآمدی، عدم شفافیت و عدم قطعیت عمومی شود.

اتوماسیون زنجیره تامین که توسط یک پلت فرم اتوماسیون با کد پایین ارائه می‌شود می‌تواند وظایف درون زنجیره تأمین را به صورت خودکار انجام داده و سیستم‌ها را برای نمای 360 درجه‌ای از عملیات به هم متصل کند.

اتوماسیون زنجیره تامین چیست؟

اتوماسیون زنجیره تامین استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای بهبود کارایی، اتصال برنامه‌ها و ساده‌سازی فرایندها در عملیات زنجیره تامین است. معمولاً از فناوری‌های هوشمند مانند اتوماسیون فرایند دیجیتال، اتوماسیون فرایند رباتیک، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین استفاده می‌کند.

مزایای اتوماسیون زنجیره تامین چیست؟

هنگام معرفی نرم افزار اتوماسیون زنجیره تامین برای عملیات‌، مزایای متعددی وجود دارد. در اینجا چهار مزیت اصلی ذکر می‌شود:

  1. انجام کارهای دستی

یک زنجیره تأمین متصل که از فناوری‌های اتوماسیون پشتیبانی می‌کند، این فرصت را فراهم می‌کند که کارکنان را از انجام این کارهای دستی خلاص کنید.

اسناد مختلف بخشی از مدیریت زنجیره تامین هستند: سفارشات تحویل، رسیدها و صورت‌حساب‌ها کارهای وقت‌گیر متعددی را ایجاد می‌کند که به صورت دستی توسط کارکنان ذخیره و پردازش اسناد انجام می‌شود.

این وظایف اغلب بر روی کاغذ توسط کارکنان انبار انجام می‌شود و زمان ارزشمندی را صرف می‌کند و اغلب هنگام ثبت و ارسال اطلاعات منجر به خطای انسانی می‌شود. مزایای اتوماسیون، چه در داخل و چه خارج از انبار، شامل افزایش راندمان است – که با افزایش نرخ پرشدن و کاهش زمان چرخه و همچنین افزایش زمان ذخیره سازی انبار، کاهش هزینه‌های کار و عملیات، حذف خطای انسانی و بهبود مدیریت موجودی مشخص می‌شود.

مزایای اتوماسیون توسط Bizagi مشتری آدیداس درک شد. بزرگترین تولیدکننده پوشاک ورزشی در اروپا نیاز به تغییر زنجیره تامین خود در 400 کارخانه داشت. استفاده از بیزاگی و متدولوژی چابک امکان توسعه کمتر، کارایی بیشتر و کاهش هزینه را فراهم می‌آورد.

آن‌ها فرایندهای استاندارد و قابل استفاده مجدد را برای ارائه اتوماسیون در بخش‌ها ایجاد کردند. این فرآیندهای خودکار وظایف دستی را حذف کرده و هزینه‌های عملیاتی را کاهش می‌دهد، مانند حذف یک میلیون ایمیل در سال از طریق ادغام سیستم. آن‌ها همچنین زمان ورود به کارخانه را به نصف رسانده و چرخه تصویب قرارداد دارایی‌های ورزشی دو ماهه را به یک هفته افزایش دادند.

2. شفافیت و دید عملیات

زنجیره‌های تأمین سنتی اغلب با زمان‌های غیرقابل پیش‌بینی روبرو هستند و شفافیت لازم برای اطلاع از نحوه پیشرفت موجودی را ندارند. فناوری دیجیتال بدین معناست که امروزه حتی مصرف‌کنندگان عادی عادت کرده‌اند که ببینند تحویل آنلاین آن‌ها در سفر از انبار تا درب ورودی آن‌ها در کجا قرار دارد. بنابراین چرا نباید کسب و کارها انتظار داشته باشند که سفارششان در زنجیره تامین زودتر دیده شوند.

دلیل عدم شفافیت در چند دهه گذشته به دلیل ارتباط ضعیف بوده است. با معرفی سیستم‌ها و برنامه‌های کاربردی بیشتر برای افزایش کارایی، سیلوهایی ایجاد و شکافی بین سیستم‌ها ایجاد کردند، که به این معنی است که اطلاعات بین آن‌ها منتقل نمی‌شود و پیگیری وضعیت یک فرآیند به صورت کامل دشوار است.

یک پلت فرم اتوماسیون با کد پایین می‌تواند همه سیستم‌ها را به هم متصل کرده و یک مکان متمرکز برای دسترسی کارکنان به اطلاعات ایجاد کند و دید کامل و هماهنگ سازی فرایند را فراهم کند. این داده‌های واقعی را در اختیار کارکنان قرار می‌دهد، نه تنها به‌روزرسانی وضعیت آن‌ها را به اجرایی می‌کند، بلکه به آن‌ها اجازه می‌دهد هنگام انجام وظایفی که بر اطلاعات مهم متکی هستند، با اطمینان عمل کنند.

شفافیت نه تنها برای کارکنان بلکه برای مشتریان نیز مفید است زیرا آن‌ها به راحتی می‌توانند نمای کلی از نحوه پیشرفت سفارشات خود در زنجیره تامین را دریافت کنند. قابلیت ردیابی در حال حاضر برای رضایت مشتری ضروری است و یک پلت فرم اتوماسیون با کد پایین می‌تواند دید مناسبی را ارائه دهد.

3. چابکی در پاسخ به موارد غیر منتظره

اگر سال 2020 چیزی به ما آموخت، باید منتظر اتفاقات غیر منتظره بود. برای برخی از سازمان‌ها، همه گیری به معنای کوچک‌کردن عملیات و چابکی بود. برای دیگران، این به معنای افزایش قابلیت‌های تولید و حمل و نقل برای پاسخگویی به افزایش تقاضا بود.استفاده از یک پلت فرم اتوماسیون با کد پایین، مزیت سازگاری برای پاسخگویی به شرایط پیش‌بینی نشده را فراهم می‌کند، که هنگام اتصال اطلاعات و داده‌ها در سراسر سازمان به شما کمک می‌کند.

4. اطمینان حاصل کنید که مقررات همیشه رعایت می‌شود

کاهش ریسک و رعایت استانداردهای انطباق در جهان پس از همه گیری بسیار سخت است. حتی بیشتر برای تولیدکنندگان و تأمین کنندگان با سایت‌های جهانی که قوانین مختلف را رعایت می‌کنند، از بهداشت و ایمنی گرفته تا بهترین شیوه‌های تجاری و در نهایت برای اثبات رعایت این استانداردها، حسابرسی لازم است.

ایجاد فرایندهای تجاری که بعداً به طور جزئی یا کامل توسط فناوری اتوماسیون اجرا می‌شود، می‌تواند به بهبود مدیریت ریسک و مدیریت کلی زنجیره تامین کمک کند. همه ذی‌نفعان می‌توانند اطمینان حاصل کنند که بهترین شیوه‌ها در عین ادغام انطباق برای عملیات موثر و ریسک‌گریز رعایت می‌شوند.

مستندسازی و خودکارسازی گردش کارها روش ایده آل برای اطمینان از برآوردن الزامات خاص است و اینکه عملیات می‌تواند به اندازه کافی چابک باشد تا تکامل یابد. علاوه بر این، قابلیت مشاهده در زمان واقعی توسط زنجیره تامین توسط یک پلت‌فرم اتوماسیون با کد پایین می‌تواند به سازمان‌ها در کاهش خطرات و اطمینان از انطباق با شناسایی مسائل هنگام بروز و جلوگیری از تشدید بیشتر آن‌ها کمک کند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *