نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

۲۰ فروردین ۱۴۰۴ ۳:۵۳ ق.ظ

بیش از ۱۰۰ خط نازکا در پرو کشف شده که توسط انسانهای باستانی طراحی شده است

اندی کوربلی -۲۰ ژانویه ۲۰۲۳-منتشر شده توسط دانشگاه یاماگاتا

در یک اکتشاف بزرگ باستان شناسی، تیمی از محققان پرویی و ژاپنی ۱۶۸ ژئوگلیف جدید را در دشت نازکای باستانی در پرو، نزدیک به گلیف های عظیمی که به همان اندازه معروف هستند، کشف کردند.کشف آنها در طی ۲ سال بررسی های هوایی، منجر به ایجاد یک پارک باستان شناسی جدید برای محافظت از آنها شد.

خطوط معروف نازکا تصاویر عظیمی از انسان ها و حیوانات است که توسط مردمان باستانی در زمین یک دشت صاف حک شده است. مقیاس عظیم آنها تنها پس از پرواز کشف شد، زمانی که یک جفت چشم می توانست به اندازه کافی در ارتفاع باشد تا کل تصویر دو بعدی را ببیند.

نمونه های اصلی اندازه صدها یاردی دارند، اما اکتشافات جدید کوچکتر هستند. خورخه اولانو، رئیس باستان شناس برنامه تحقیقاتی خطوط نازکا، گفت که ژئوگلیف های جدید به طور متوسط بین دو تا شش متر (۶.۵۶ تا ۱۹.۷ فوت) طول دارند.

آنها با برداشتن سنگ سیاه دشت برای کشف خاک سفید آن در زیر، و ردیفی از مسیرهای باستانی ساخته شدند.ماساتو ساکای از دانشگاه یاماگاتا و تیم باستان شناسان ژاپنی او از سال ۲۰۰۴ در این منطقه کار می کنند و این اولین کشف آنها نیست.

تا سال ۲۰۱۸، این تیم با جمع‌آوری تصاویر از پیمایش‌های هوایی و هواپیماهای بدون سرنشین، ۱۹۰ ژئوگلیف را شناسایی کرده بود که با اضافه شدن آنها به آخرین دسته، در مجموع ۳۵۸ ژئوگلیف ناشناخته قبلی توسط تیم ژاپنی-پرو کشف شده است.

اعتقاد بر این است که این موارد  بین ۱۰۰ سال قبل از میلاد تا ۲۰۰ پس از میلاد حکاکی شده است، آنها انسان، شترهایی مانند لاما، آلپاکا و گواناکو، پرندگان، اورکاها، گربه‌سانان و مارها را به تصویر می‌کشند و در برخی مواقع تقریباً کودکانه به نظر می‌رسند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *