نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

4 آذر 1403 4:53 ق.ظ

برقراری رابطه همساز بین انسان و اقیانوس

۵-۱۱-۱۴۰۰

– معاون دبیرکل یونسکو با بیان اینکه اقیانوس‌شناسی یک علم جهانی است، گفت: ما با گرد هم آوردن افراد، اهداف و فناوری و راه‌اندازی چندین پروژه ویژه مدرن به سرعت در حال پیشرفتی بیش از تمام تاریخ اقیانوس‌شناسی هستیم. به گزارش خبرگزاری دانا، ولادیمیر ریابینین به عنوان دبیر اجرایی کمیسیون بین الدوّل اقیانوس شناسیِ یونسکو و معاون دبیرکل یونسکو در افتتاحیه پنجمین کنفرانس اقیانوس‌شناسی خلیج‌فارس، گفت: اقیانوس‌شناسی یک علم جهانی است، اما بُعد منطقه‌ای آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی افزود: موفقیت ما بخصوص در “یک دهه علوم اقیانوسی برای توسعه پایدار” صرفاً در گرو دیدبانی اقیانوس‌های هر منطقه و استفاده از داده‌های به دست آمده به نفع عموم مردم و البته به نفع اقیانوس‌ها است.
معاون دبیرکل یونسکو ادامه داد: یونسکو ایده “یک دهه علوم اقیانوسی برای توسعه پایدار” را ارائه داد. در حال حاضر ما با گرد هم آوردن افراد، اهداف و فناوری و راه اندازی چندین پروژه ویژه مدرن به سرعت در حال پیشرفتی بیش از تمام تاریخ اقیانوس‌شناسی هستیم. بنابراین، همکاری شما در آن نقطه از جهان، برای ما بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه حتماً درباره چگونگی مدیریت خلیج فارس با استفاده از این علم در جهت توسعه پایدار منطقه و رفاه مردم، بحث و تبادل نظر کنید، اظهار کرد: البته قابل ذکر است که علم اقیانوس‌شناسی به مبحث اقیانوس که انسانها را به یکدیگر پیوند می‌دهد، می‌پردازد.
ولادیمیر ریابینین ادامه داد: بنابراین بسیار خوشبین هستم که موفقیت ما در “یک دهه علوم اقیانوسی برای توسعه پایدار” نه تنها بین انسان و اقیانوس رابطه‌ای همساز و بر پایه علم برقرار می‌کند، بلکه این رابطه موافق حوزه اقیانوسی را به سایر حوزه‌ها مانند سیاست، اقتصاد و مودّت انسانی نیز گسترش می‌دهد.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *