نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 4:39 ق.ظ

فناوری جدید تولید مواد غذایی برای کاهش مصرف کربن و انرژی

16 سپتامبر 2021 توسط امبر گوم، دانشگاه لینکلن

دانشمندان روش‌های جدیدی را برای تولیدکنندگان صنایع غذایی کشف کرده‌اند که با تغییر تکنیک‌های پخت و پز در کاهش مصرف انرژی، به مقابله با تغییرات آب و هوایی کمک می‌کنند. تحقیقات جدید انجام شده توسط دانشگاه لینکلن انگلستان با همکاری OAL در صنعت نشان داد که با استفاده از رویکردهای جدید در فرایندی به نام تزریق بخار می‌توان مصرف انرژی را تا 17 درصد کاهش داد و نزدیک به 9 تن گازهای گلخانه‌ای (GHG) در هر سال کاهش می‌یابد.

این تحقیق که توسط دکتر وین مارتیندیل از مرکز ملی تولید مواد غذایی در دانشگاه لینکلن و سرآشپز توسعه OAL، کریستوفر بروکس، رهبری می‌شود، همچنین گزارش می‌دهد که Steam Infusion می‌تواند کیفیت محصولات غذایی را بهبود بخشد.

با توجه به اینکه بسیاری از تولیدکنندگان تعهدات آب و هوایی خود را به صفر رسانده‌اند، نیاز به مقابله با انتشارات مرتبط با فعالیت‌های زنجیره تامین، استراتژی‌های تجاری جدیدی ایجاد می‌کند، زیرا بسیاری از سازمان‌ها با طرح‌های اعتباردهی کربن و خرید منابع سبزتر انرژی درگیر هستند.

فناوری Steam Infusion از این نظر منحصر به فرد است که انتشار کربن را مستقیماً در محل تولید کاهش می‌دهد، که می‌تواند از برنامه‌های کسب و کارها برای کاهش تدریجی انتشارات در تمامی تأسیسات آن‌ها پشتیبانی کند، در حالی که این فناوری هماهنگی با اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد را امکان پذیر می‌کند.

دکتر وین مارتیندیل، دانشیار، Enterprise & Food Insights and Sustainability در NCFM و نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: «این اولین بار در جهان از نظر بررسی مزایای پایداری فناوری‌هایی مانند Steam Infusion است. تأسیسات تولید مواد غذایی اغلب عملیات گرمایش را انجام می‌دهند، بنابراین هیجان انگیز است که ببینیم چگونه Steam Infusion می‌تواند به کاهش تأثیر صنعت کمک کند. در این گزارش، ما یک نوآوری در تولید را به تجربه مصرف کننده و بهبود کیفیت محصول با اعتبار پایداری بیشتر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان به طور یکسان متصل می‌کنیم.»

جیک نورمن، مدیر فروش در OAL، می‌افزاید: «ما می‌دانستیم که Steam Infusion می‌تواند به تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی کمک کند تا از نظر مصرف انرژی کارآمدتر شوند، اما بسیار عالی است که در یک مطالعه مورد بررسی قرار گیرد. همانطور که سازندگان برنامه‌های خود را با دستیابی به اهداف صفر خالص، ما اطمینان داریم که Steam Infusion می‌تواند با ارائه محصولات با کیفیت عالی که مصرف کنندگان با انتشار آلایندگی کمتر دوست دارند آن‌ها را پشتیبانی کند.»

این تحقیق در مقاله‌ای با عنوان «فرآیند تزریق بخار دگرگون کننده برای غذای مقاوم و پایدار» گزارش شده است. https://techxplore.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *