18 آذر 1399
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به منظور ارتقای سطح تولید داخلی کشور در سال جهش تولید، به جذب شرکت ها و هستههای مستقر در پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و پژوهشگاههای سراسر کشور در دبیرخانه جهش تولید شرکتهای دانش بیان و فناور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام مینماید.
با توجه به شرایط کلی حاکم برکشور و نیاز کشور به افزایش تولیدات داخلی و تامین نیازهای کشور توسط شرکت ها و منابع داخلی، سال 1399 به نام جهش تولید نامگذاری شد. جهش در تولید را میتوان جبران عقب ماندگیهای حوزههای تولید با بهینهسازی فرایندهای داخلی و بهبود کیفیت تولیدات دانست. در این راستا دبیرخانه جهش تولید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با محوریت حمایت از شرکت ها و هستههای مستقر در پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و پژوهشگاههای سراسر کشور با هدف افزایش تولید و درآمدزایی این شرکت ها تاسیس گردیده است.
هدف از این برنامه:
1- حمایت از کسب و کارهای کوچک و متوسط مستقر در پارک های سراسر کشور در راستای جهش تولید.
2- شناسایی کسب و کارهایی که بیشترین قابلیت جهش تولید را داشته و تخصیص حمایت به آنها.
3- به حداقل رساندن زمان رشد و ترقیب شرکت ها به منظور جهش در تولید.
4- افزایش سطح دانش و مهارت هسته ها و شرکت های دانش بنیان و فناور.
5- حمایت از ایده های بازارپسند که مطابق با نیاز بازار کشور می باشد.
مخاطبان این برنامه:
1- تمامی کسب و کارهای نوپا
2- شرکت های دانش بنیان و فناور
3- شرکت ها و هسته های مستقر در پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و پژوهشگاه های سراسر کشور.
4- تمام کسانی که اقدام به تجاری سازی طرح ها و ایده های خود نموده اند.
حمایتها در این برنامه:
عمده حمایت و فعالیتهای این دبیرخانه شامل
1 برنامه آموزشی: هدف از برنامههای این قسمت عمدتاً بهبود فرآیندهای داخلی و همچنین فرآیندهای بیرون از شرکتهای دانش بنیان و فناور بوده تا بتوانند آن دسته از موانع موجود بر سر راه تولیدات خود را که ریشه در فرآیندهای داخلی سازمان دارند از میان بردارند.
2حمایت از شرکت های دانش بنیان و فناور: دبیرخانه جهش تولید با شناسایی شرکتهایی که بیشترین پتانسیل را برای جهش تولید دارند، حمایت های متنوعی از جمله ارائه گرنت جهش تولید**، هدایت شرکت جهت دریافت یارانه تجاری سازی، استفاده رایگان از کلینیک کسب و کار پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، معرفی جهت دریافت تسهیلات از منابع مختلف،همکاری با شرکت های برگزیده جهت شناسایی مشکلات و موانع جهش تولید شرکت های فناور، امکان برقراری ارتباط با 52 صندوق سرمایه گذاری، امکان استفاده از خدمات کارگزاران پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، خواهد داشت.
گرنت جهش تولید
دبیرخانه جهش تولید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور ايجاد بستر مناسب در راستاي افزایش تولیدات داخلی و تامین نیازهای کشور در نظر دارد نسبت به تخصیص اعتبار و حمایت از شركتهاي دانش بنیان و فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری در سراسر کشور اقدام نمايد.
مراحل پذیرش:
1- تکمیل و ارسال اکسل پذیرش مقدماتی توسط شرکت (میتوانید از طریق دکمه اکسل پذیرش مقدماتی در زیر، فرم مربوط را دریافت کنید)
2- بررسی اکسل توسط کارشناسان
3- در صورت تایید اطلاعات اولیه، تماس با شرکت برای شروع فرآیند ارزیابی و ارسال مدارک کلی
4- بررسی مدارک کلی شرکت
5- در صورت تایید نهایی، تخصیص اعتبار و حمایت های مورد نظر