نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

6 دی 1403 10:45 ق.ظ

خوردن شکلات تلخ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است.

خوردن شکلات تلخ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است.

اندی کوربلی -14 دسامبر 2024-انتخاب شیوه زندگی برای Unsplash +

در یک مطالعه در ایالات متحده بر روی 192000 شرکت کننده، پنج وعده شکلات تلخ در هفته با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط بود.این در تضاد مستقیم با مصرف شکلات شیری بود که با هیچ اثر محافظتی همراه نبود و بیشتر با افزایش وزن مرتبط بود.

این مطالعه شامل 34 سال داده و بیش از 18000 مورد دیابت نوع 2 بود که به این نکته اشاره کرد که چگونه شکلات تلخ، به ویژه شکلات حاوی 70 درصد کاکائو یا بیشتر، می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

همه باید ابتدا بفهمند که این مطالعه پدیده ای در ادبیات علمی است که به عنوان “سوگیری کاربر سالم” شناخته می شود محتوای آن نسبت به شکلات شیری، درست مانند افرادی که کمتر در مورد نظارت بر مصرف کلی قند خود اذیت می شوند، نگران شکلات موجود نیستند.

علاوه بر این، 192000 شرکت‌کننده پرستار و متخصص بهداشت بودند و بنابراین کسانی هستند که به احتمال زیاد از خطرات قند اضافه شده در غذا آگاه هستند.

 نویسندگان این مطالعه که در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شده است، گزارش داده‌اند که نتایج را برای عوامل رژیم غذایی، شخصی و سبک زندگی تنظیم کرده‌اند، تعصب کاربر سالم می‌تواند به روش‌های دیگری آشکار شود.  رژیم غذایی افراد از پرسشنامه‌های غذا جمع‌آوری شد که برای شرکت‌کنندگان که به جای آنچه که واقعاً می‌خوردند، آنچه را تصور می‌کنند یا می‌خواهند خود را به عنوان غذا درک کنند، وارد بدن می‌کنند.

اینها نه تنها چالش‌های مربوط به این مطالعه در مورد شکلات، بلکه تقریباً تمام متون رژیم غذایی هستند، زیرا افراد زمان یا تمایلی برای حبس کردن خود در بخش متابولیک برای انجام یک کارآزمایی تصادفی کنترل‌شده که استاندارد طلایی داده‌های پزشکی را ارائه می‌دهد، ندارند.

با چاپ این هشدارها، هنوز 21 درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، شایع ترین اختلال متابولیک در ایالات متحده و سراسر جهان، در هنگام مصرف شکلات تلخ به جای شکلات شیری وجود دارد.

یکی از نقاط قوت بالقوه این مطالعه این بود که 5 وعده یا بیشتر شکلات تلخ در هفته در مقایسه با افرادی که اصلا شکلات نمی‌خوردند با 10 درصد کمتر خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط بود.

ممکن است به این دلیل باشد که آن‌ها گزینه‌های دیگری مانند بستنی وانیلی را انتخاب می‌کنند، اما این یک نشانه احتمالی است که این یافته چیزی فراتر از نتیجه است.

یکی دیگر از نقاط قوت بالقوه این مطالعه این بود که یک پاسخ وابسته به دوز به اثر محافظتی شکلات تلخ را شناسایی کرد. در این مطالعه، هر وعده اضافی در هفته با کاهش 3 درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه بود.در حالی که این می تواند باز هم به دلیل تعصب کاربر سالم باشد، به این معنا که مصرف هر روز اضافی در هفته شکلات تلخ به معنای مصرف کمتر دسر شیرین تر است، ممکن است به تأثیر یک ترکیب ارگانیک موجود در شکلات نیز اشاره کند.

فلاوانول ها یک ماده شیمیایی گیاهی هستند که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کنند. خوانندگانی که در داروخانه به راهرو مکمل‌ها مراجعه می‌کنند، ممکن است بطری با علامت «کوئرستین» را دیده باشند. کورستین که از کلمه لاتین بلوط مشتق شده است یک فلاوانول است و گاهی اوقات برای کاهش التهاب پروستات، کاهش فشار خون و رام کردن عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی استفاده می شود.

برخی از مطالعات نشان داده‌اند که ممکن است پتانسیلی برای بهبود سلامت قلب داشته باشد، اگرچه تحقیقات بیشتری برای دانستن آن مورد نیاز است. بر اساس اصول اولیه، کورستین در میوه‌ها و سبزیجات با رنگ‌های تند، مانند فلفل دلمه‌ای، پیاز، گوجه‌فرنگی، و سبزی‌های برگ‌دار تیره مانند کلم پیچ و کلم یافت می‌شود و احتمالاً به روش‌های کوچکی به عملکرد فیزیولوژیکی مناسب کمک می‌کند. کام تکامل یافته ای برای لذت بردن از این غذاها وجود ندارد.

برای کشف این ارتباط قطعاً تحقیقات بیشتری لازم است، اما مصرف‌کنندگان و افراد می‌توانند بدون توجه به آن به عنوان راهنمای خوبی برای انتخاب غذاها، استفاده کنند: شکلات تلخ بیشتر، شکلات شیری کمتر.

https://www.goodnewsnetwork.org

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *