نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 2:02 ق.ظ

سهامداران توشیبا ژاپن طرح تجدید ساختار را رد می کنند

24 مارس 2022 -توسط یوری کاگیاما

لوگوی شرکت توشیبا در ساختمان این شرکت در کاوازاکی در نزدیکی توکیو، در 19 فوریه 2022 دیده می شود. سهامداران غول الکترونیکی و انرژی ژاپنی توشیبا در روز پنجشنبه، 24 مارس، یک طرح بازسازی بزرگ را رد کردند. اعتبار: AP عکس/ شوجی کاجیما

سهامداران غول الکترونیکی و انرژی ژاپنی توشیبا، روز پنجشنبه به یک طرح بازسازی بزرگ رأی منفی دادند که این امر باعث شکست مدیریت این شرکت شد.

طرح پیشنهادی ماه گذشته شامل تقسیم شرکت توشیبا مستقر در توکیو به دو شرکت بود که یکی بر زیرساخت ها و دیگری بر روی دستگاه ها متمرکز بود. دومی ممکن بود منحل شود.

برخی از سهامداران، از جمله صندوق های سرمایه گذاری خارجی و شرکت مشاوره پروکسی مستقر در ایالات متحده، Institutional Shareholders Services، با این طرح مخالفت کردند.

مدیریت توشیبا پیشنهاد قبلی برای تقسیم سه جانبه را کنار گذاشته و آخرین طرح را ارائه کرده بود که در جلسه فوق العاده سهامداران روز پنجشنبه به رای گذاشته شد.

این طرح جدید نتوانست اکثریت آرا را به دست آورد و این یک شکست بزرگ برای مدیریت توشیبا بود که از طرح جدید به عنوان طرحی کم‌هزینه‌تر و پایدارتر دفاع کرده بود. یکی از مدیران ارشد این حرکت را “آخرین شانس” شرکت برای اصلاح قدرت برند خود و جلب اعتماد مردم توصیف کرده بود.

سهامداران همچنین پیشنهاد سهامدار عمده 3D Investment Partners مستقر در سنگاپور را رد کردند که در آن درخواست بررسی هدفمندتر گزینه های استراتژیک، از جمله خرید، داشتند.

در طول جلسه، سهامداران، از جمله چندین نفر که خود را کارگران سابق توشیبا معرفی کردند، بلند شدند و گفتند که طرح تجدید ساختار به نفع توشیبا یا کارمندان آن نیست. دیگران گفتند که تقسیم یک شرکت ارزش تولید نمی کند.

ثروت توشیبا پس از فاجعه هسته ای فوکوشیما در مارس 2011 کاهش یافته است، زمانی که سونامی در شمال شرقی ژاپن سه رآکتور را در معرض ذوب قرار داد. توشیبا درگیر تلاش های پرهزینه و مخاطره آمیزی است که چندین دهه طول می کشد.شهرت این شرکت نیز با یک رسوایی حسابداری،  خدشه دار شد.

این شرکت همچنین شاهد تحولات مدیریتی بوده است. سال گذشته، نوبواکی کوروماتانی به طور ناگهانی از ریاست توشیبا استعفا داد. کوروماتانی پیش از پیوستن به توشیبا در سال 2018، ریاست عملیات صندوق جهانی CVC Capital Partners در ژاپن را بر عهده داشت.

توشیبا که در سال 1875 تأسیس شد، یک پیشگام در تولید همه چیز از پلوپز برقی گرفته تا رایانه های لپ تاپ بود. همچنین فلش مموری را اختراع کرد، اما این بخش با سقوط ثروتش فروخته شد.

توشیبا وستینگ هاوس ایالات متحده را در سال 2006 با سر و صدای زیاد خریداری کرد و انرژی هسته ای را به بخش مهمی از تجارت خود تبدیل کرد. وستینگهاوس در سال 2017 ورشکست شد و در آن زمان توشیبا را با جوهر قرمز مواجه کرد. توشیبا وستینگهاوس را در سال 2018 فروخت.سهام توشیبا که طی پنج سال گذشته قیمت خود را بهبود بخشیده اند،

https://techxplore.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *