نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 10:47 ب.ظ

برگزاری جشنواره «نوآوری در آموزش» با هدف تغییر سبک یادگیری

 برگزاری جشنواره «نوآوری در آموزش» با هدف تغییر سبک یادگیری

۲-۹-۱۴۰۰-معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: برگزاری جشنواره نوآوری در فرآیند آموزش و یادگیری، باید در محصول نهایی یعنی دانش آموزان و تغییر شیوه فکر کردن و سبک یادگیری آنها مؤثر باشد.

به گزارش ایسنا، علیرضا کمرئی در مراسم افتتاحیه مرحله کشوری پنجمین جشنواره نوآوری در فرآیند آموزش و یادگیری که به میزبانی استان خراسان رضوی برگزار شد؛ با بیان این که ۶۹تیم برگزیده از سراسر کشور در مرحله کشوری پنجمین جشنواره نوآوری در فرآیند آموزش و یادگیری حضور دارند، اظهار کرد: همکاران شرکت کننده در این جشنواره علاوه بر مشارکت در یک رقابت سالم علمی با هدف به نمایش گذاشتن توانمندی های حرفه‌ای خود، در راستای کیفیت بخشی به فرآیند های یاددهی و یادگیری و ترویج روش های خلاقانه در حیطه آموزش گام بر می دارند.

وی با بیان این که امیدواریم برگزاری این جشنواره کمک کند تا حرفه ای تر عمل کنیم و اثربخشی فعالیت های خویش را افزایش دهیم، تصریح کرد: حرفه ای عمل کردن، بهره‌وری و اثربخشی کار معلم را افزایش می‌دهد، برگزاری این جشنواره‌ها به معلمان کمک می کند ضمن خود آگاهی در مورد توان حرفه‌ای خود آن را نقد و بهبود ببخشند، بهبود توان حرف‌های معلمی نیز عاملی برای بهبود کیفیت اثربخشی یادگیری دانش آموزان به شمار می رود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: کیفیت بخشی به فرآیند یادگیری، آشنایی با روش‌های نوین تدریس و شناسایی و ترویج روش‌های خلاقانه از اهداف برگزاری این جشنواره است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان این که نوآوری پیوند نزدیکی با خلاقیت و فناوری دارد، بیان کرد: خلاقیت امری ذهنی است و وقتی به محصول تبدیل می شود نوآوری متولد می‌شود، لذا ابتدا باید معلم هایی داشته باشیم که از هنر خلاقیت‌های ذهنی در عرصه‌های مختلف بهره مند باشند.

کمرئی افزود: معلم ابتدا باید یادگیرنده خوبی باشد، نسبت به جمع‌آوری و طبقه‌بندی علمی اطلاعات همت کند، تا خلاقیت ذهنی داشته باشد و یادگیری خوبی ایجاد کند.

وی با بیان این که تلاش ما بهبود فرآیندهاست که آن تنها بخشی از نوآوری است، گفت: ما موظفیم دانش های مهارتی را آموزش دهیم دانش هایی که ثبات در یادگیری ایجاد می کنند. لذا باید به دنبال روش‌های برویم که این دانش های را توسعه دهد تا دانش آموزان در یادگیری پایدار وارد شوند و مهارت یادگیری را بیاموزند، روش هایی که مبتنی بر مهارت و درگیری یادگیرنده در فرایند آموزش هستند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی با بیان این که دانش‌آموزان باید پرسشگر باشند و یادگیری عمیق داشته باشند و ایده های نوآورانه تولید کنند، گفت: برگزاری این گونه جشنواره‌ها باید در محصول نهایی یعنی دانش آموزان و تغییر شیوه فکر کردن و سبک یادگیری آنها مؤثر باشد، باید کیفیت یادگیری دانش آموزان را از طریق برگزاری این گونه جشنواره‌ها را افزایش دهیم.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *