نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

16 اردیبهشت 1404 8:56 ق.ظ

درخت دایناسور ماقبل تاریخ  برای اولین بار در باغ یک زوج بریتانیایی میوه داد

درخت دایناسور ماقبل تاریخ  برای اولین بار در باغ یک زوج بریتانیایی میوه داد

۲۶ آوریل ۲۰۲۵-پاملا و آلیستر تامپسون با درخت کاج وولمی خود – SWNS

یکی از نادرترین درختان جهان – گونه‌ای ماقبل تاریخ که دایناسورها از آن تغذیه می‌کردند – پس از کاشت آن در باغشان توسط یک زوج بازنشسته در سال‌ها پیش، برای اولین بار میوه می‌دهد.

کاج‌های وولمی – که به درختان دایناسور معروف هستند – قدمتی بیش از ۹۰ میلیون سال دارند و تصور می‌شد که با انقراض تی-رکس از بین رفته‌اند، اما خوشه‌هایی از این درختان مخروطی ماقبل تاریخ در سال ۱۹۹۴ در یک تنگه‌ی شیب‌دار در ۱۲۵ مایلی غرب سیدنی، استرالیا کشف شد.

نهال‌ها و قلمه‌ها برای کمک به نجات این گونه‌ی در معرض خطر انقراض فروخته شدند – و یکی از آنها توسط زوج بازنشسته پاملا و آلیستر تامپسون در دامنه‌ی تپه‌های مالورن در انگلستان کاشته شد.

این زوج ۹۳ دلار (۷۰ پوند) برای یک نهال ۱۸ اینچی که یکی از دوستانشان در سال ۲۰۱۰ برایش خریده بود، پرداخت کردند و آن را در باغ خود در مالورن، ووسترشر کاشتند. اکنون، پس از سال‌ها مراقبت عاشقانه، این نهال بیش از ۱۳ فوت (۴ متر) ارتفاع دارد.پاملا بهار امسال از کشف این درخت نادر که برای اولین بار میوه می‌دهد، شگفت‌زده شد.

این زن ۷۵ ساله اکنون امیدوار است که این درخت همیشه سبز که برخلاف نام رایجش کاج نیست، بتواند تکثیر شود و بذرهایی تولید کند که بتوان از آنها برای رشد بیشتر گونه Wollemia nobilis استفاده کرد.

«داشتن نهال و تکثیر از نادرترین درخت جهان شگفت‌انگیز خواهد بود، کاملاً شگفت‌انگیز است.تصور نمی‌کردم که اینقدر خوش شانس باشم که این کار را انجام دهم.»”من یک درخت کوچک برای فروش با قیمت بیش از ۱۰۰۰ دلار دیدم که نشان می‌دهد چقدر نادر هستند.”

کاج‌های وولمی از خانواده درختان پازل میمون هستند و میوه‌های نر و ماده دارند. میوه‌های بلند و آویزان در واقع مخروط نر و میوه‌های کروی و تیز مخروط ماده هستند.

“بنابراین چیزی که ما واقعاً امیدواریم بعداً در سال جمع‌آوری و جوانه زدن مقداری از دانه‌های آن باشد.”این واقعاً چیز جالبی خواهد بود.”

پاملا و آلیستر در تاریخ ۴ می، باغ خود را به عنوان بخشی از طرح باغ ملی، به روی عموم باز می‌کنند تا سایر باغبانان بتوانند این درخت خاص را ببینند.

نهال‌های کاج وولمی را می‌توان برای تحویل به آدرس‌های حمل و نقل در استرالیا، از اینجا خریداری کرد. آنها در بریتانیا (اما با ارتفاع ۵-۶ فوت بسیار گران) برای تحویل در اینجا موجود هستند، با این حال، هنگام سفارش بذر تازه در eBay در اینجا، در بریتانیا بسیار ارزان‌تر هستند. اما نهالستان‌های آنلاینی که ما برای حمل و نقل در ایالات متحده – پس از جستجوی اینترنتی برای Wollemia nobilis – دیدیم، در حال حاضر در دسترس نبودند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *