نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 6:52 ق.ظ

صنایع پایین دستی نفت و بررسی ظرفیت همکاری دانشگاه ها

شناسه خبر: ۱۰۷۵۲۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ – ۱۶:۰۴ دسته : دیگر رسانه‌ها, نفت و انرژی

وزیر نفت در دیدار با رؤسای دانشگاه‌های طرف قرارداد صنعت نفت در حوزه انستیتوهای تحقیقاتی پایین‌دست گفت: ظرفیت خوبی برای همکاری بین دانشگاه و بخش پایین‌دستی صنعت نفت با توجه به حضور گسترده دانشجویان در سطوح کارشناسی ارشد و دکترای کشور در این بخش وجود دارد.

به گزارش مقاومتی نیوز و به نقل از شانا، بیژن زنگنه دوشنبه، پنجم اسفندماه در دیدار با رؤسای دانشگاه‌های طرف قرارداد صنعت نفت در حوزه انستیتوهای تحقیقاتی صنایع پایین دستی نفت به خبرنگاران درباره این نشست توضیح داد: این نشست در ادامه نشست حدود یک ماه گذشته (بخش بالادستی) و با رؤسا و استادان دانشگاه‌های طرف قرارداد طرح‌های پایین‌دستی نفت (گاز، پتروشیمی و پالایش و پخش) برگزار شده است.

ظرفیت همکاری بین دانشگاه ها و صنایع پایین دستی نفت

وی با اشاره به اینکه ۱۳ انستیتو برای فعالیت در بخش پایین‌دستی نفت در دانشگاه‌ها به تفکیک چهار انستیتو در بخش گاز، پنج انستیتو در بخش پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و چهار دانشگاه در بخش پتروشیمی تشکیل شده است، تصریح کرد: این انستیوها امروز گزارشی از عملکرد خود ارائه دادند.

وزیر نفت با بیان اینکه ارتباط خوبی در بعضی از بخش‌ها با دانشگاه‌ها شکل گرفته است به بخش گاز اشاره کرد و گفت:  توربین ملی، دستیابی به فناوری ال‌ان‌جی برای واحدهای کوچک، اندازه‌گیری هوشمند گاز و شیرین‌سازی و تصفیه گاز طبیعی بخشی از کارهای خوبی است که از همکاری گاز با انستیتوهای دانشگاه‌ها شکل گرفته است.

وزیر نفت با اشاره به اینکه پیشرفت در بخش همکاری پالایش و پخش و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با دانشگاه‌ها مورد انتظار نبود، تصریح کرد: صحبت‌های رؤسای دانشگاه‌های مرتبط با حوزه صنایع پایین دستی نفت در این زمینه شنیده شد و تلاشمان این است مشکلات آنها را با برگزاری نشست‌های بیشتر برطرف کنیم.

زنگنه با تاکید بر اینکه ظرفیت خوبی برای همکاری بین دانشگاه و صنعت نفت در بخش پایین‌دستی با توجه به حضور گسترده دانشجویان در سطوح کارشناسی ارشد و دکترا در کشور وجود دارد، افزود: همچنین فرصت طلایی برای بخش پایین‌دستی صنعت نفت است تا از این ظرفیت برای توسعه ملی، خلق فناوری و دستیابی به حل مشکلاتی که صنعت نفت دارد،‌ استفاده کند.

وی با مثبت ارزیابی کردن این نشست بیش از دو ساعته تصریح کرد: انستیتوها برای تجهیز زیرساخت‌ها به سرمایه‌گذاری نیاز دارند که به آنها کمک خواهیم کرد.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *