نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

18 تیر 1404 8:53 ق.ظ

قدیمی ترین رستوران جهان در اسپانیا

قدیمی ترین رستوران جهان در اسپانیا

کپی رایت Canva-نوشته دیوید موریکواند -11/06/2025 –

 قدیمی‌ترین رستوران جهان، Sobrino de Botín، با چالشی از یک میخانه دیگر مادرید مواجه است که ادعا می‌کند حتی قدیمی‌تر است.دو خانواده، هر دو از نظر وقار، در اسپانیای منصفانه، جایی که ما صحنه خود را در آن قرار می دهیم.

یک افتتاحیه  نمایش حرام‌زاده شکسپیر که مناسب «رقابت» بین دو میخانه خانوادگی است که هر دو ادعا می‌کنند قدیمی‌ترین مؤسسات جهان هستند.

سوبرینو د بوتین در مادرید وجود دارد که رکورد گینس را به عنوان قدیمی ترین رستوران جهان در اختیار دارد.این هتل که در سال 1725 تأسیس شد و در فاصله‌ای دور از میدان معروف پلازا مایور قرار دارد، به دلیل تنور هیزمی‌اش شهرت دارد و مشتریانی مانند ترومن کاپوتی، اف. اسکات فیتزجرالد را به خود جذب کرده است و توسط ارنست همینگوی در کتاب خود “خورشید نیز طلوع می‌کند” جاودانه شد – که در آن نویسنده “جهان را بهترین رستوران‌ها توصیف کرده است.”

در سال 1987 نشان گینس را دریافت کرد و اوایل امسال 300 سال خدمت مستمر خود را جشن گرفت.

سپس کاسا پدرو است که در حومه مادرید واقع شده است. میخانه روستایی به جرأت ادعا کرده است که آنها به این عنوان علاقه دارند.این مؤسسه میزبان پادشاه اسپانیایی خوان کارلوس اول و پادشاه کنونی اسپانیا، پادشاه فیلیپه ششم بوده است، و مالکان ادعا می‌کنند که تأسیسات آنها جنگ جانشینی اسپانیا را در آغاز قرن هجدهم تحمل کرده است – بنابراین کاسا پدرو را از بوتین پیرتر کرده است.

مدیر و مالک نسل هشتم ایرنه گوینالس می گوید: «وقتی می گویید «بله، ما از سال 1702 در اطراف هستیم» واقعاً خسته کننده است، اما … نمی توانید آن را ثابت کنید. “اگر به لوگوی رستوران نگاه کنید، روی آن نوشته شده است “کازا پدرو، از سال 1702″، بنابراین ما گفتیم “لعنت به آن، بیایید سعی کنیم آن را ثابت کنیم.”

خانواده گینیالس یک مورخ را استخدام کرده اند و تاکنون اسنادی را پیدا کرده اند که مربوط به فعالیت های رستوران حداقل به سال 1750 است. او همچنان به دنبال سوابقی است که ثابت کند قدمت کاسا پدرو به سال 1702 باز می گردد.

سوال باقی می ماند: چگونه هر یک از رستوران ها می توانند این عنوان را داشته باشند؟

به گفته کایلی گالووی، سخنگوی گینس، دستورالعمل‌های خاص خود را فقط برای متقاضیان ارائه می‌کند، که اشاره می‌کند که مستلزم «شواهد و اسناد قابل‌توجهی از عملکرد رستوران در طول سال‌ها» است.

آنتونیو گونزالس، مالک نسل سوم بوتین، بیان می‌کند که گینس ملزم به نشان دادن بوتین است که به طور مداوم در همان مکان با همان نام فعالیت می‌کند. تنها زمانی که رستوران بسته شد، در زمان همه‌گیری بود – دقیقاً مانند کاسا پدرو.

این معیار به این معنی است که رستوران‌هایی که حتی قدیمی‌تر هستند، مانند Le Procope پاریس، که می‌گوید در سال 1686 تأسیس شده است، واجد شرایط نامگذاری گینس نیستند.

برای سخت‌تر کردن اوضاع، یک تراتوریا ایتالیایی واقع در مرکز تاریخی رم، ممکن است سوبرینو دو بوتین و کازا پدرو را به پست ببرد و کیک را بدزدد.

La Campana که در Vicolo della Campana واقع شده است، با استناد به اسناد موجود در منوی خود و تاریخچه ای که خود منتشر شده، ادعا می کند “چشیدن طعم غذاهای اصیل رومی با جنبه ای از تاریخ” و بیش از 500 سال فعالیت دارد. صاحبان آن گفته اند که مدارک لازم را جمع آوری کرده اند و قصد دارند آن را به گینس ارسال کنند.

https://www.euronews.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *