
نوآوری هم باید به تاب آوری یک شرکت برای مواجهه با شرایط ناپایدار و تغییرات کمک کند . امروزه نوآوری پایدار یک الزام جهانی و یک استراتژی صحیح برای هر کسب و کاری است. یکی از روشهایی که به پایداری کمک می کند ، استفاده مجدد از ضایعات و تفکر مدیریت اقتصاد چرخشی یا دایره ای است که از رشد و سودآوری حمایت می کند. مورد دیگر در پایداری ایجاد فضای تفکر جدید و توسعه نوآوری برای استراتژی های جدید است.
بر اساس موارد فوق است که نوآوری شکل گرفته و با حمایت مدیران پایدار می شود.
در سال های اخیر استاندارد های جهانی پایداری منتشر شد که بر بسترهای سیستمی برای نظارت بر شرکتهای بین المللی شکل گرفته اند و می توانند راهنماهای خوبی باشند . در همین راستا بنیاد استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) همچنین در توسعه آزمایشگاه نوآوری پایداری بوجود آمده است. این آزمایشگاه با تقویت توسعه حرفه ای، آموزش، راه حل های عملی و تفکر نوآورانه، از شرکت ها برای برآورده کردن الزامات پایداری حمایت می کند.
و برای این امر در سطح ملی، کشور سوئد متعهد شده است که تا سال 2045 به اولین کشور بدون سوخت فسیلی تبدیل شود. میتوان از اقدامات این کشورها الگو های متناسب را استخراج و استفاده نمود .
البته ، یک رویکرد کامل به نوآوری در پایداری چالش هایی را به همراه دارد، اما به همان اندازه آثار جدید و فرصتی برای تجدید نظر در روشهای پایداری ایجاد می کند.
علی اکبر سعیدی کیا