نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

15 آذر 1403 5:13 ق.ظ

اولین اثر هنری ربات انسان نما بیش از 1.0 میلیون دلار فروخته شد

اولین اثر هنری ربات انسان نما بیش از 1.0 میلیون دلار فروخته شد

8 نوامبر 2024 -ربات فوق واقعی هوش مصنوعی Ai-Da طوری طراحی شده است که شبیه یک زن انسان باشد.

پرتره ای از آلن تورینگ، ریاضیدان انگلیسی، اولین اثر هنری یک ربات انسان نما بود که در حراجی به فروش رفت و بیش از 1.0 میلیون دلار فروخته شد.

پرتره 2.2 متری “A.I. God” اثر “آی دا”، اولین هنرمند ربات فوق واقع گرای جهان، با قیمت 1,084,800 دلار به فروش رسید و انتظارات پیش فروش 180,000 دلاری را در خانه حراجی Sotheby’s Digital Art Sale شکست.

در این حراج آمده است: «قیمت فروش رکوردشکنی امروز برای اولین اثر هنری یک هنرمند ربات انسان نما که به حراج می رود، لحظه ای از تاریخ هنر مدرن و معاصر را نشان می دهد و نشان دهنده تلاقی رو به رشد بین فناوری هوش مصنوعی و بازار جهانی هنر است».

ربات Ai-Da که از هوش مصنوعی برای صحبت استفاده می کند، گفت: “ارزش کلیدی کار من ظرفیت آن برای خدمت به عنوان یک کاتالیزور برای گفتگو در مورد فناوری های نوظهور است.”

Ai-Da اضافه کرد که “پرتره ای از آلن تورینگ پیشگام، بینندگان را دعوت می کند تا در مورد ماهیت خلاقانه هوش مصنوعی و محاسبات و در عین حال در نظر گرفتن پیامدهای اخلاقی و اجتماعی این پیشرفت ها فکر کنند.”

این ربات فوق واقع گرایانه، یکی از پیشرفته ترین ربات های جهان، به گونه ای طراحی شده است که شبیه یک زن انسان با صورت، چشمان درشت و کلاه گیس قهوه ای است.

Ai-Da به افتخار آدا لاولیس، اولین برنامه نویس کامپیوتری جهان، نامگذاری شده است و توسط آیدان ملر، متخصص هنر مدرن و معاصر ابداع شده است.

ملر گفت: «بزرگترین هنرمندان تاریخ با دوره زمانی خود دست و پنجه نرم کردند و هم تغییرات جامعه را جشن گرفتند و هم زیر سوال بردند.

او افزود: “ربات Ai-Da به عنوان فناوری، امروز هنرمندی عالی برای بحث در مورد تحولات فعلی با فناوری و میراث آشکار آن است.”

Ai-Da از طریق گفتگو با اعضای استودیو ایده‌هایی را ایجاد می‌کند و پیشنهاد ایجاد تصویری از تورینگ را در طول بحث در مورد “A.I. for good” داد.

سپس از ربات پرسیده شد که از چه سبک، رنگ، محتوا، لحن و بافت ، قبل از استفاده از دوربین در چشمان خود برای نگاه کردن به تصویر تورینگ و ایجاد نقاشی استفاده کرده است .

ملر رهبری تیمی را بر عهده داشت که Ai-Da را با متخصصان هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آکسفورد و بیرمنگام انگلستان ایجاد کرد.

تورینگ که نام خود را به عنوان رمز شکن، ریاضیدان و دانشمند اولیه کامپیوتر در جنگ جهانی دوم بر سر زبان ها انداخت، نگرانی هایی را در مورد استفاده از هوش مصنوعی در دهه 1950 مطرح کرده بود.

او گفت که «تن‌های خاموش و صفحه‌های شکسته صورت» این اثر هنری ظاهراً نشان می‌دهد که «مبارزه‌هایی که تورینگ هشدار داد در مدیریت هوش مصنوعی با آن مواجه خواهیم شد».

او افزود: آثار Ai-Da “اثیری و تحسین برانگیز” بودند و “همچنان این سوال وجود دارد که قدرت هوش مصنوعی ما را به کجا خواهد برد، و مسابقه جهانی برای مهار قدرت آن.”

https://techxplore.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *