اندی کوربلی -18 مه 2023-مثلث سائورونا – اعتبار B. HuertasTrustees موزه تاریخ طبیعی
یک جنس از پروانههای نارنجی و قهوهای که تعریف و جداسازی آنها بسیار سخت بود، به نام آنتاگونیست ارباب تاریکی از J.R.R، Saurona نامیده میشود.
هر دانشمند قدیمی می تواند یک گونه را نام ببرد – ده ها میلیون نوع از موجودات وجود دارند که به یک نام نیاز دارند. اما نامگذاری یک جنس افتخار نادری است – در این مورد که به دامان یکی از هموطنان تولکین افتاد.
چشم سائورون که در اقتباس سینمایی یکی از سه سری کتاب پرفروش تاریخ به تصویر کشیده شده است، مانند چشم گربه است، با شعله های سفید-نارنجی در اطراف عنبیه و شعله بیرونی شعله ور.
در مورد پروانه ای که این ایده را به دکتر بلانکا هوئرتا و کیت آر. ویلموت داد، رگه های سفید در اطراف بال ها مسیر عنبیه آتشین سائورون را نشان می دهد، در حالی که مجموعه ای از نوک های نارنجی رنگ در بال های عقبی به عنوان نمای بیرونی شعله ور عمل می کند.
دکتر Huertas که به عنوان متصدی ارشد Lepidoptera در موزه تاریخ طبیعی لندن کار می کند، در یک مطبوعات گفت: “نامگذاری یک جنس چیزی نیست که اغلب اتفاق بیفتد، و حتی نادرتر است که بتوان دو جنس را همزمان نام برد.
دومین تیره ای که می توانند نام ببرند Argentaria است که به معنای نقره است و به نمای نقره ای فلس های بال پروانه اشاره دارد.
در حالی که در حال حاضر تنها دو عضو از این نوع گرانبها وجود دارد – Saurona triangula و Saurona aurigera – تصور میشود که بسیاری از گونههای هنوز نامشخص وجود داشته باشند.
مقاله منتشر شده در مورد سائورونا در واقع نقطه اوج یک دهه تلاش برای مقابله با شناسایی زیر شاخه ای از پروانه ها به نام Euptychiina است. جزئیات مطالعه آنها، این پروانه های خاص “به طور گسترده به عنوان یکی از چالش برانگیزترین گروه ها از نظر طبقه بندی در بین همه پروانه ها در نظر گرفته می شوند.”
هورتاس به سیانان گفت: «من در موزهای با بزرگترین کلکسیون پروانهها در جهان کار میکنم و 70000 نوع کوچک قهوهای دارم که همگی شبیه هم هستند. آنها واقعاً (دانشمندان) را به چالش می کشند زیرا بسیار شبیه به یکدیگر هستند.
این تیم با استفاده از مجموعه موزه تاریخ طبیعی، توانست 449 گونه تقسیم شده بین 9 جنس را از Euptychiina تجزیه کند.
رابرت رابینز، پژوهشگر حشره شناس و متصدی Lepidoptera در موزه ملی تاریخ طبیعی اسمیتسونیان، می گوید: «آنچه این مقاله نشان می دهد این است که فقط صدها و صدها گونه وجود دارد که ما هنوز آنها را نمی شناسیم و نامی از آنها برده نشده است. به سی ان ان گفت که در این مطالعه شرکت نداشته است.
“این مقاله گروه بسیار دشوار و بزرگی از پروانه ها را در بر می گیرد، و آنها فقط حجم عظیمی از اطلاعات DNA را در طول سال ها جمع آوری کردند و همه آنها را جمع آوری کردند… این یک مقاله علمی بسیار خوب است.