نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 4:24 ق.ظ

مدل زنجیره تامین جدید برای توانمندسازی اقتصاد هیدروژنی در دریا

22 مه 2023 -توسط دانشگاه صنعتی سیدنی-اعتبار: دامنه عمومی Pixabay/CC0

تیمی از محققان مدل جدیدی از زنجیره تامین ایجاد کرده اند که می تواند صنعت بین المللی انرژی های تجدیدپذیر هیدروژن را توانمند کند.هیدروژن به عنوان سوخت پاک آینده معرفی شده است. می تواند از آب تولید شود و انتشار کربن صفر تولید می کند. با این حال، در حال حاضر حمل و نقل در مسافت های طولانی گران است و در حال حاضر هیچ زیرساختی برای انجام این کار وجود ندارد.

مدل زنجیره تامین جدید که توسط محققان استرالیا، سنگاپور و آلمان ایجاد شده است، با موفقیت توسعه حمل و نقل بین المللی هیدروژن و انرژی تجسم یافته آن را هدایت می کند.

گزارش کامل اخیراً در مجله Energy Conversion and Management منتشر شده است.

کاوه خلیل پور، دانشیار دانشگاه صنعتی سیدنی (UTS) و نویسنده اصلی این گزارش، گفت که طراحی زنجیره تامین برای اقتصادی کردن هیدروژن حیاتی است.ما صادرات هیدروژن تجدیدپذیر از استرالیا به سنگاپور، ژاپن و آلمان را بررسی کردیم. با کمال تعجب، تجزیه و تحلیل نشان داد که مهم است که آیا هدف صادرات “هیدروژن اتم” است یا “هیدروژن انرژی”. هر انتخاب منجر به یک سیستم زنجیره تامین متفاوت می شود.

خلیل پور می گوید: «بنابراین برای تصمیم گیری صحیح، شناخت کامل از کل سیستم ضروری است. فراوانی منابع انرژی تجدیدپذیر در استرالیا و همچنین اقتصاد باثبات آن به این معنی است که این کشور می‌تواند سرمایه‌گذاری‌هایی را برای ساخت این زنجیره‌های ارزش سبز در منطقه ما و حتی اروپا را جذب کند.

انتظار می رود هیدروژن به تنوع بخشیدن به منابع انرژی تجدیدپذیر استرالیا فراتر از انرژی خورشیدی و بادی کمک کند. این امر برای امنیت انرژی کشور و همچنین برای کاهش تغییرات آب و هوا ضروری است.

“هیدروژن فقط یک حامل انرژی است، یعنی یک منبع انرژی اولیه نیست، و بنابراین تنها وسیله ای برای رسیدن به هدف برای انتقال انرژی های تجدیدپذیر از یک مکان به مکان دیگر است.”

سوال تجاری کلیدی در مورد اقتصاد هیدروژنی در حال ظهور این است که آیا کالاهایی مانند هیدروژن سبز، متانول یا آمونیاک می توانند به طور سودآور و رقابتی در مسافت های طولانی و در سراسر اقیانوس ها صادر شوند و در نتیجه انرژی سبز را به سایر نقاط جهان بیاورند.

پروفسور راینهارد مادلنر، یکی از رهبران این پروژه از دانشگاه RWTH آخن آلمان، گفت: «اگر چنین باشد، پیامدهای سیاست بین‌المللی انرژی و اقلیم نیز خواهد داشت.

پروفسور افتخار کریمی، از دانشگاه ملی سنگاپور و سرپرست این پروژه گفت: «مدل ما نشان می دهد که متانول به عنوان یک حامل شیمیایی برای صادرات انرژی تجدیدپذیر از استرالیا با هزینه کم، امیدوار کننده است.

https://techxplore.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *