نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 12:14 ق.ظ

آغاز تست های مدل تونل باد هواپیمای جت ۷۲ نفره در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

 | تاریخ ارسال: ۱۴۰۱/۴/۹ | 

تست های مدل تونل باد هواپیمای جت ۷۲ نفره در آزمایشگاه تونل باد دانا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس سازمان صنایع هوایی و دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز شد. 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : مراسم آغاز ‌تست های مدل تونل باد هواپیمای جت ۷۲ نفره با حضور امیر سرتیپ دوم دکتر افشین خواجه‌فرد مدیر عامل سازمان صنایع هوایی، دکتر منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر سیدحسن قدسی‌پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر  در این دانشگاه برگزار شد. 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم  گفت: فاز طراحی مفهومی هواپیمای جت ۷۲ نفره به اتمام رسیده و اکنون در مرحله انجام تست های اولیه مدل تونل باد هواپیما در این دانشگاه هستیم.  
دکتر  قدسی پور افزود : با اتکاء به تجربه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در طرح کلان توسعه فناوری های کلیدی هواپیمای مسافری ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفره، این دانشگاه از ۴ سال پیش فرآیند طراحی هواپیمای جت ۷۲ نفره را با مشارکت شرکتهای دانش بنیان آغاز نمود و اکنون در مرحله انجام تست های اولیه مدل تونل باد هواپیما قرار دارد.  
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه باید کشور را به فناوری های استراتزیک مجهز نمود، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر این اطمینان را می دهد که همه ظرفیت های دانشگاه را در خدمت این پروژه ملی قرار دهد. 
 دکتر امیر خواجه فرد مدیر عامل سازمان فضایی  در این مراسم  گفت: سعی داریم در پروژه ساخت ‌هواپیمای جت ۷۲ نفره یک شورای راهبری تشکیل داده و از دانشگاه ها انتظار داریم تا فاصله فناوری های صنعت هوایی را پر کرده و در این حوزه فعالیت جدی داشته باشند. 
در ادامه دکتر منوچهر منطقی نیز در این مراسم خاطر نشان کرد : تجربیات منحصربفرد طرح کلان توسعه فناوری های کلیدی طراحی و ساخت هواپیمای ۱۵۰ نفره در پروژه ساخت هواپیمای ۷۲ نفره مورد استفاده قرار خواهد گرفت. 
وی اظهار داشت: جناب آقای رییس جمهور تاکید بسیار زیادی به اجرای پروژه طراحی و ساخت هواپیمای ۷۲ نفره داشته اند و تاکید دیگر ایشان به استفاده از پتانسیل نخبگان در این پروژه و دیگر پروژه های فناورانه است.  
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت : پروژه های مربوط به حوزه هوایی از جذابیت های بسیاری برخوردار است و برای اینکه بخش خصوصی به این پروژه ها وارد شود باید در اجرای این پروژه ها برنامه ریزی صحیح صورت گیرد. 
وی  در ادامه افزود: درحال حاضر وزارتخانه های علوم، راه و شهرسازی، سازمان صنایع هوایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حامیان پروژه ساخت هواپیمای ۷۲ نفره بوده و پیش بینی می شود در ادامه حامیان دیگری به این پروژه افزوده شود.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *