1401/3/3 -معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیطزیست، بر پیشرو بودن سازمان حفاظت محیطزیست درحوزههای دانشبنیان و حرکت به سمت تولیدات دانشبنیان و افزایش خلاقیت، نوآوری و بهرهبرداری تأکید کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست؛نورالله مرادی در اولین همایش ملی محیط زیست و تولید دانش بنیان، نیازها و فرصت ها که صبح امروز در سالن همایش های بین المللی شهدای محیط زیست برگزار شد، با تأکید بر پیشرو بودن سازمان حفاظت محیطزیست در حوزههای دانشبنیان ، تأکید کرد و گفت : استعمار امروز، انحصار علم و دانش است؛ به همین دلیل ما نیز در حوزه محیطزیست کشور باید به سمت تولیدات دانشبنیان گام برداشته و درصدد افزایش خلاقیت نوآوری و بهرهبرداری از تولیدات دانشبنیان باشیم و بر خود لازم میدانیم که شرکتهای پویا در زمینۀ حفظ محیطزیست را به همه معرفی کنیم.
دکتر نورالله مرادی با خوشامدگویی به حاضرین در اولین همایش ملی “محیطزیست و تولید دانشبنیان، نیازها و فرصتها” به نگاه حکیمانه و آینده نگرانه مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال اظهار کرد: در همین راستا دکتر علی سلاجقه، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست از ابتدای سال بر لزوم برگزاری این همایش تأکید کردند تا باهم اندیشی و همافزاییای که صورت میگیرد، وضعیت محیطزیست را بهبود ببخشیم.
وی با اشاره به تقارن این همایش در روز آزادسازی خرمشهر، شهر شهیدان، بر اهداف این گردهمایی تأکید کرد و گفت: هماندیشی، همافزایی و تبادل دانش یکی از اهداف برگزاری این همایش بود که با حضور پرشور شرکتهای دانشبنیان محقق شد.
رئیس همایش “محیطزیست و تولید دانشبنیان، نیازها و فرصتها”، ادامه داد: ایجاد بستر برای تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق اقتصادی؛ تقویت فرهنگ و بینش دانشبنیان در حوزه تولیدات محیط زیستی؛ شناسایی و واکاوی نیازهای سازمان در حوزه تولیدات دانشبنیان؛ ایجاد بستر برای افزایش خلاقیت، نوآوری و نهایت بهرهبرداری از تولیدات دانشبنیان؛ زمینهسازی برای تجاریسازی فناوریهای توسعه پایدار و محیطزیست ؛ و ایجاد بستر برای اشتغال و بهرهگیری از دانش جوانان برای برونرفت از به شرایط سختی که در پی تحریمها و ترور اقتصادی که از سوی کشورهای سلطهگر به کشور ما تحمیلشده است، از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
مرادی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه جوانان با عزم و اراده راسخ، خدمت به کشور را در گام دوم انقلاب آغاز کنند، گفت: نکته بسیار پراهمیت این است که استعمار نو در قالب دیگری خود را نشان داده و امروز استعمار، انحصار دانش است. کشورهای صاحب علم، انحصار را آغاز کردند و انحصار علم در دست کشورهای پیشرفته، ظلم به کشورهای درحالتوسعه و جهان سوم است که بهگونهای دیگر مستعمرهی ابرقدرتها میشوند.
رئیس شورای اطلاعرسانی و سخنگوی سازمان حفاظت محیطزیست افزود: بعد از دستور رئیس سازمان محیطزیست، با ۴۳۷ شرکت دانشبنیان مذاکره کردند و حدود ۲۳۰ شرکت که بهصورت مستقیم و غیرمستقیم مرتبط با محیطزیست بودند شناسایی و در همایش شرکت کردهاند.
مرادی با اشاره به درخواست تعدادی از شرکتها برای برگزاری نمایشگاه جانبی در همایش، گفت: در فرصتهای بعدی یکی از بزرگترین نمایشگاهها در حوزه دانشبنیان را برگزار خواهیم کرد. همچنین بانک اطلاعاتی در نظر گرفتهشده و اطلاعات شرکتها در آن ثبت میشود تا بستری برای معرفی و پویایی کسبوکار عزیزان فراهم شود.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیطزیست، با ابراز امیدواری نسبت به اینکه گام نخست برداشتهشده، بستر خوبی برای ارتقای محیطزیست باشد، از دکتر سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیطزیست و تمام معاونتها برای همکاری در شکلگیری همایش “محیطزیست و تولید دانشبنیان، نیازها و فرصتها” قدردانی کرد.