1 مه 2022
هفته گذشته، محدودیتهای آبی جدیدی که برای میلیونها نفر از ساکنان کالیفرنیای جنوبی صادر شد، نیاز به کارآمدتر کردن کشاورزی را برجسته کرد – و یک دستور جدید کمپوست در سراسر ایالت راهحل را ارائه میکند.
کالیفرنیا در تولید مواد غذایی که به آب زیادی نیاز دارد، پیشتاز کشور است، و اکنون چون آنها دومین ایالت در کشور بعد از ورمونت هستند که طبق قانون، کمپوست در مقیاس بزرگ انجام میدهند، به این معنی است که میتوانیم محصول خود را داشته باشیم و آن را بخوریم.
هفته آگاهی از کمپوست، که از این تاریخ آغاز می شود، ممکن است سطحی به نظر برسد، اما باید بدانیم که مزارع می توانند در مواقع خشکسالی با استفاده از کمپوست تا 40 درصد غذای بیشتری تولید کنند – و زمانی که شهروندان تفاله قهوه و پوست موز خود را در سطل زباله می ریزند. آنها در حال تغذیه خاک هستند، در حالی که از کمبود آب محافظت می کنند.برنامههای کمپوست شهری هزاران کامیون کمپوست نهایی تولید میکنند که به مزارع، باغها و تاکستانها میروند و یک اسفنج طبیعی ایجاد میکنند که رطوبت را جذب و حفظ میکند. نه تنها این، حلقه بازیافت با گرمایش جهانی مبارزه می کند.
ضایعات مواد غذایی نزدیک به 20 درصد مواد موجود در محل های دفن زباله ما را تشکیل می دهد. هنگامی که آن مواد تجزیه می شود، متان آزاد می کند. ده ها برابر قوی تر از دی اکسید کربن، یکی از گازهای گلخانه ای اصلی است که به بحران آب و هوا دامن می زند، و محل های دفن زباله سومین منبع بزرگ انتشار متان در ایالات متحده است.
بیش از 200 شهر در سراسر کشور و بسیاری از دانشگاهها از سانفرانسیسکو پیروی کرده و مجموعهای از ضایعات مواد غذایی را برای کمپوست اجرا کردهاند. مطابق با قانون جدید – (SB 1383) که شهرهای کالیفرنیا را ملزم می کند تا دفن زباله مواد قابل کمپوست را تا 75 درصد تا سال 2025 کاهش دهند – شهرهای بالا و پایین کالیفرنیا در حال ایجاد برنامه های حاشیه ای هستند که سطل هایی را برای ضایعات مواد غذایی، چوب ها و برگ ها تهیه می کنند تا بتوانند تبدیل به کمپوست طلای سیاه برای کشاورزان شود.
Recology مستقر در سانفرانسیسکو، یک شرکت متعلق به کارمندان با نیروی کار 3800 نفر، 8 تاسیسات کمپوست سازی را در کالیفرنیا، اورگان و واشنگتن اداره می کند که به نزدیک به 150 جامعه خدمات رسانی می کند. تنها در سال 2020، آنها بیش از 810000 تن زباله آلی، از جمله ضایعات غذا و تکه های چوب را بازیافت کردند.
رابرت رید از Recology میگوید: «این برنامه به افراد، جوامع و کل شهرداریها راهی میدهد تا کاری بسیار مفید برای کمک به کند کردن تغییرات آبوهوایی انجام دهند – و به خروج کربن از جو و بازگشت به خاک جایی که متعلق به آن است، کمک کنند.»
برنامه پیشگام جمع آوری ضایعات مواد غذایی در سانفرانسیسکو، که به عنوان چیزی که هرگز جواب نمی دهد، تحرکی برای برنامه سراسری ایجاد کرد.
رید به GNN گفت: “ما در سال 1996 شروع به جمع آوری ضایعات غذا به طور جداگانه از زباله های دیگر کردیم.” «در آن زمان، مدیران بزرگترین شرکتهای زباله در مطبوعات تجاری نقل کردند که برنامه سانفرانسیسکو هرگز آزمایش نشده و کار نخواهد کرد. آنها گفتند کامیونهای ما نشت میکنند و برنامه جدید ما شکست میخورد.»
“در واقع، برنامه ما بسیار خوب کار کرد و به کار خود ادامه می دهد. مردم سانفرانسیسکن بیش از هر شهر دیگری در این کشور از کمپوست کردن ضایعات غذا همراه با چوب و برگ استفاده کرده اند.
این برنامه سطل سبز در سطح شهر، 2.5 میلیون تن مواد قابل کمپوست را از محل دفن زباله منحرف کرده است، که نه تنها باعث صرفه جویی در فضای دفن زباله و حذف هزاران تن گازهای گلخانه ای متان شد، بلکه به مزارع محلی کمک کرد تا با استفاده از آب کمتر، غذای سالم (و خوشمزه) بیشتری تولید کنند. و کود کمتر
خاک یک زیست توده زنده و تنفسی است. بنابراین، هر کاری که میتوانیم برای بهبود خاک انجام دهیم، ظرفیت نگهداری آب و ظرفیت بهرهوری آب را که از طریق ریشههای گیاه مختل میشود، بهبود میبخشد. همچنین به جای اینکه میلیاردها میکروارگانیسم را که خاک را برای رشد مناسب میسازند، تغذیه کند.
متان تولید شده در محل دفن زباله در مقابل کمپوست
ضایعات مواد غذایی دفن زباله در زیر خاک دفن می شوند، در یک محیط بدون هوا تجزیه می شوند، در حالی که هر فرآیند کمپوست باعث می شود که این میکروب ها هوا و آب را دریافت کنند، که متان تولید می کند، اما بسیار کمتر از آنچه در محل دفن زباله اتفاق می افتد. با این حال، Recology گازهای تولید شده در مراحل کلیدی فرآیند کمپوست را جمعآوری میکند و آنها را به یک سری فیلترهای زیستی هدایت میکند که انتشار متان آنها را بیش از 80 درصد کاهش میدهد.
هیئت هایی از 135 شهرستان به سانفرانسیسکو سفر کرده اند تا این برنامه را که بعداً در UC Berkeley و UC Davis اجرا شد، مشاهده کنند.