نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 6:32 ق.ظ

لزوم ورود فناوری دانشگاه ها به چرخه اقتصاد کشور

۲۹-۹-۱۴۰۰- رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در شرایطی که فشار اقتصادی بر جامعه وارد می شود لازم است دانشگاه ها بیش از گذشته از فناوری برای رونق تولید و اقتصاد کشور استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سید حسن قدسی پور در مراسم تقدیر از اساتید بازنشسته دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در این برهه حساس که فشار اقتصادی بر کشور زیاد است، از نهاد دانشگاه این انتظار می رود که چرخ فناوری را به سمت تولید و اقتصاد بیشتر سوق دهند.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر همواره از توان و پتانسیل این عزیزان استفاده کرده است و اکنون نیز برنامه داریم از توان و پتانسیل اساتید بازنشسته در فرآیندهای پژوهشی، اختراعات و نوآوری استفاده کنیم و این موضوع باید به یک رویه در دانشگاه تبدیل شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه دراین ساختار شرکت های دانش بنیان متعددی فعالیت می کنند، تاکید کرد: اساتید از جمله اساتید بازنشسته تجربیات بسیار زیادی دارند که لازم است از تجربیات و توان آنها در شرکت های دانش بنیان بیش از پیش استفاده شود.
دکتر قدسی پور اظهار داشت: درحال حاضر برنامه راهبردی دانشگاه این است که به سمت موضوعات بنیادین و اساسی کشور حرکت کند به طورنمونه در زمینه هوش مصنوعی آماده همکاری با کشورهای پیشرفته تر هستیم .
وی عنوان کرد: کمیته مشترکی میان دانشگاه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ساخت ابررایانه ایجاد شده تا براین اساس از توان دانشگاه در این زمینه استفاده شود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: گزارشی از طرح های کلان ملی که در دانشگاه درحال انجام است، برای مسئولان کشور ارسال خواهد شد.
دکتر سید احمد معتمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: در سال های گذشته آیین نامه ای برای همکاری با اساتید بازنشسته در دانشگاه تدوین شد که براساس این آیین نامه از توان اساتید بازنشسته در امور آموزشی و پژوهشی استفاده می شود.
وی عنوان کرد: توان و ظرفیت اساتید بازنشسته دانشگاه ها ثروت بسیار خوبی است که کمک بسیاری به دانشگاه ها خواهد کرد.
دکترحیدرعلی طالبی رئیس دانشکده مهندسی برق نیز در این مراسم گفت: جایگاهی که امروز دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارد به دلیل همت و تلاش اساتید آن بوده است و باید قدردان زحمات این عزیزان در دانشگاه باشیم.
دکتر حسین عسکریان رئیس پردیس مهندسی برق، کامپیوتر و مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم افزود: دراین پردیس موضوعات کاربردی بررسی و به دانشکده ها ارائه می شود. همچنین در برنامه ریزی های پردیس برق برنامه راهبردی دانشگاه مدنظر است.
وی اظهار داشت: در این پردیس شرکتی فعال شده است که این شرکت پایان نامه های دانشجویان را به صنایع مختلف متصل می کند تا از این طریق بتوانیم از توان و پتانسیل علمی و پژوهشی پردیس برای کمک به صنایع و رفع نیازهای جامعه استفاده کنیم.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *