۱۹ اسفند ۱۳۹۹
دانشگاه تهران قصد دارد، پنجمین دوره ارزیابی ملی تحول دیجیتال را برگزار نموده و از سرآمدان دیجیتال کشور در شهریور ۱۴۰۰ تقدیر نماید.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، دکتر مهدی شامی زنجانی، دبیر علمی این رویداد افزود: یکی از مهمترین بخشهای این ارزیابی، بررسی میزان بلوغ دیجیتال شرکتها است که با عنوان «زبدگی دیجیتال» از آن یاد میشود. در این محور شرکتهای حاضر در ارزیابی ملی با استفاده از مدل ۲۰۲۰۰ ارزیابی خواهند شد. این مدل دارای ۱۰ بعد اصلی شامل مدل کسبوکار و اکوسیستم، فرآیند، تجربه مشتری، تجربه کارکنان، استراتژی، حکمرانی و رهبری، فرهنگ و مهارت، فناوری، پلتفرم و داده و در نهایت نوآوری میباشد که برای ارزیابی این ابعاد از ۱۰۰ شاخص استفاده میگردد.
شامی زنجانی در ادامه گفت: پس از ارزیابی، با توجه به امتیاز کسب شده توسط شرکتها (از مجموع ۲۰۲۰۰ امتیاز)، سطح بلوغ شرکت تعیین خواهد شد و در پایان «گزارش بازخوردی» برای هرکدام از شرکتهای حاضر در ارزیابی ارائه خواهد گردید.
دبیر علمی این رویداد در ادامه افزود: حضور در این ارزیابی میتواند منافع سازمانی متعددی را برای شرکتکنندگان فراهم آورد. برای شرکتهایی که بهتازگی سفر دیجیتال خود را آغاز نمودهاند و قصد برنامهریزی در حوزه تحول دیجیتال را دارند، گزارش بازخورد این ارزیابی میتواند مبنایی برای «توسعه برنامه تحول دیجیتال» آنان قرار بگیرد. گزارش بازخورد برای شرکتهایی که در حوزه دیجیتال در حال فعالیت هستند و دستاوردهایی را نیز در سالهای اخیر بهدست آوردهاند، میتواند مبنایی برای ارزیابی اثربخشی تلاشهایشان در سالهای اخیر در این حوزه باشد. همچنین، حضور در این ارزیابی امکان استفاده از تجارب سایر شرکتهای فعال در حوزه تحول دیجیتال را برای سایرین فراهم مینماید.
در ۴ دوره قبلی این رویداد، سازمانهای مطرحی از صنایع مختلفی همچون بانکداری و بیمه، فناوری اطلاعات، صنایع تولیدی و دارویی، توریسم، نفت و گاز و پتروشیمی، فولاد و آموزش از بخش خصوصی و دولتی حضور داشتهاند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص و همچنین ثبتنام در ارزیابی میتوانید به سایت dtconf.ir مراجعه فرمایید.