نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

6 آذر 1403 5:40 ب.ظ

کمک‌هزینه طراحی صنعتی به دانش‌بنیان‌ها

http://media.dolat.ir/uploads/org/160681913038747800.jpg

سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۹

به دلیل نقش بسته‌بندی و طراحی صنعتی در فروش محصولات، در این مورد تا سقف ۵۰ درصد کمک‌هزینه پرداخت می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۵۰ درصد از هزینه‌های طراحی صنعتی و بسته بندی محصولات دانش‌بنیان و خلاق را پوشش قرار می‌دهد. این بسته حمایتی تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال و به صورت بلاعوض  اختصاص می‌یابد. مقوله طراحی صنعتی و بسته‌بندی با تاثیر در کیفیت، عملکرد، ارگونومی، شکل ظاهری، گرافیک و بسته‌بندی محصولات، می‌تواند نقش مهمی در جلب رضایت مصرف‌کنندگان و بازاریابی محصول ایفا می‌کند.

 به همین دلیل، طراحی صنعتی و بسته‌بندی جایگاه مهمی  را در بازاریابی و توسعه بازار محصولات، اشغال کرده است. معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری سعی دارد تا با پرداخت ۵۰ درصد هزینه طراحی و گرافیک بسته‌بندی‌ برای محصولات دانش‌بنیان و خلاق در راستای توسعه بازار این محصولات نوآورانه گام بردارد.

طراحی صنعتی محصول و طراحی بسته بندی

محصولات و تجهیزات تولید داخل عموماً به‌دلیل طراحی صنعتی و بسته‌بندی نه چندان جذاب، با وجود مزیت‌های فنی و قیمتی، در ترغیب مشتریان و رقابت با محصولات خارجی مشابه عملکرد مناسبی ندارند. در همین راستا، بخشی از هزینه‌های طراحی صنعتی با هدف توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان حمایت می‌شود. غیر از طراحی صنعتی محصول، طراحی بسته‌بندی نیز از جمله موارد مورد حمایت است.

باید به این نکته توجه شود که ساخت و چاپ کارتن بسته‌بندی رایج محصولات مورد حمایت قرار نمی‌گیرد، بلکه طراحی بسته‌بندی جدیدی که به منظور جذابیت بیشتر، محافظت از محصول و افزایش عمر آن، قابلیت حمل و نقل و انبارداری آسان و البته کاهش هزینه بسته بندی انجام شود، مشمول حمایت قرار خواهد گرفت.

طراحی و ساخت نمونه نمایشی

یکی از راه‌های معرفی و نمایش عملکرد محصول به سرمایه‌گزاران و مشتریان، طراحی و ساخت یک نمونه نمایشی(دمو) می‌باشد که تمام ویژگی‌ها و کارکردهای محصول را به نمایش می‌گذارد.

دمو، نمونه‌ای از محصول اصلی یا بخشی از آن است که در اختیار مشتری قرار داده می‌شود تا در کمترین زمان، با ظاهر، ویژگی، عملکرد و امکانات محصول اصلی آشنا شود و بر این اساس بتواند ارزیابی دقیق‌تری از محصول داشته باشد. در صورت رضایت مشتری از نمونه آزمایشی ساخته شده، شانس ثبت سفارش و تولید انبوه این محصول افزایش می یابد. در همین راستا بخشی از هزینه‌های طراحی و ساخت دمو با هدف توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان و خلاق مورد حمایت قرار می‌گیرد.

شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان همچنین می‌توانند پس از معرفی از تسهیلات نمونه‌سازی ارائه شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی یا دیگر صندوق‌های پژوهش و فناوری بهره‌مند شوند. همچنین بخشی از هزینه مشاوره در زمینه طراحی صنعتی و بسته‌بندی نیز پرداخت می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و دریافت خدمات، به سایت https://bizservices.ir/  متعلق به مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری  مراجعه کنند.

http://dolat.ir

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *