نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

15 مرداد 1404 6:34 ق.ظ

یونان از طرح ملی برای مقابله با تشدید کمبود آب و خشکسالی‌های ناشی از تغییرات اقلیمی رونمایی کرد

یونان از طرح ملی برای مقابله با تشدید کمبود آب و خشکسالی‌های ناشی از تغییرات اقلیمی رونمایی کرد

دریاچه مورنوس-کپی رایت amna-نوشته ایوانیس کاراگیورگاس -24/07/2025 –

نخست وزیر یونان، کیریاکوس میتسوتاکیس، به تازگی طرحی را در مورد چگونگی مقابله با مشکل رو به رشد کمبود آب کشور در یک جلسه ویژه در عمارت ماکسیمو ارائه کرده است.این طرح ملی به نیاز فوری به اصلاحات، با هدف آماده‌سازی یونان برای چالش‌های عمده 30 سال آینده، می‌پردازد.

کیریاکوس میتسوتاکیس تأکید کرد که آب یک کالای عمومی و منبعی با اهمیت حیاتی است و خواهد بود و باید به همین شکل با آن رفتار شود.

این جلسه شامل ارائه مفصلی از داده‌های علمی بود که به وضوح بزرگی مشکلی را که بحران آب و هوا در تمام کشورهای مدیترانه‌ای ایجاد می‌کند، با توجه به اینکه اروپا سریع‌ترین قاره در حال گرم شدن در جهان است، نشان می‌دهد.

یونان در حال ایجاد دو پارک ملی دریایی جدید برای دستیابی زودهنگام به اهداف حفاظت از اقیانوس‌ها در سال ۲۰۳۰ است.

طبق داده‌ها، یونان از نظر خطر کمبود آب در رتبه نوزدهم جهان قرار دارد. سطح سدها در پایین‌ترین سطح تاریخی خود قرار دارد و مخازن آب در آتیکا اکنون بیش از ۵۰ درصد کمتر از سال ۲۰۲۲ هستند.

با توجه به این پیشینه، یونان در مقایسه با تفرقه بین بازیگران مختلف که امروزه وجود دارد، به دنبال روشی جامع‌تر برای مقابله با این موضوع است. دولت در حال اجرای یک تغییر اساسی در مدل مدیریت آب کشور به یک سیستم کاربردی‌تر، با کارایی بیشتر و سرمایه‌گذاری بیشتر است.

از فناوری‌های جدید و همچنین روش‌های مکمل تولید آب، مانند نمک‌زدایی، استفاده خواهد شد.

پنج رکن اصلی این طرح عبارتند از:

– آب، همانطور که در قانون اساسی و رویه قضایی شورای کشور پیش‌بینی شده است، یک کالای عمومی است و خواهد ماند.

– شرکت‌های پایدار تامین آب، آبیاری و فاضلاب، با هدف هزینه‌های قابل قبول برای همه مصارف.

– برنامه‌ریزی جامع و مدیریت متمرکز همه پروژه‌های لازم، بزرگ و کوچک

– ابتکارات فوری در طول شش ماه آینده، همراه با یک کمپین اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی

– فناوری‌های جدید و روش‌های مکمل تولید آب (نمک‌زدایی، بازیافت و استفاده مجدد)

این برنامه‌ریزی همچنین پایه‌های اجرای پروژه‌هایی را که در حال انجام یا در دست بررسی هستند، بنا خواهد کرد. در حال حاضر بیش از ۱۲۰۰ پروژه مدیریت و بازیابی آب در حال انجام است که از این تعداد، ۱۰۹۰ پروژه مربوط به آبرسانی و ۲۳۷ پروژه مربوط به آبیاری است.

https://www.euronews.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *