نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

8 خرداد 1404 4:20 ق.ظ

سرمایه‌گذاری استان زادگاه علی‌بابا و دیپ‌سیک، در هوش مصنوعی برای تبدیل شدن به مرکز نوآوری

سرمایه‌گذاری استان زادگاه علی‌بابا و دیپ‌سیک، در هوش مصنوعی برای تبدیل شدن به مرکز نوآوری

طرح جدیدی از سوی دولت ژجیانگ، میلیاردها یوان را تا سال ۲۰۲۷ برای حمایت از شرکت‌های هوش مصنوعی و جذب «استعدادهای برتر» هزینه خواهد کرد.عکس: شین‌هوا-کوکو فنگین گوانگ‌دونگ -۲۱ مه ۲۰۲۵

دولت استانی ژجیانگ، محل استقرار گروه علی‌بابا و دیپ‌سیک، یک بسته سیاستی جامع برای تسریع تحقیقات هوش مصنوعی (AI)، رشد صنعتی و جذب استعدادها منتشر کرده است. در تلاش برای تبدیل این منطقه به «سرزمینی برای توسعه نوآوری جهانی هوش مصنوعی».

طبق این طرح، انتظار می‌رود شرکت‌های بزرگ در زنجیره تأمین هوش مصنوعی – از جمله شرکت‌های مسئول مدل‌های زبانی بزرگ، محاسبات ابری و نیمه‌رساناها – تا سال ۲۰۲۷ درآمد عملیاتی ترکیبی بیش از ۱ تریلیون یوان (۱۳۸.۶ میلیارد دلار آمریکا) داشته باشند، طبق این سیاست که در ماه آوریل تدوین و هفته گذشته در وب‌سایت دولت استانی منتشر شد.

این تقریباً دو برابر ارزش تولید فعلی صنعت هوش مصنوعی چین خواهد بود که طبق داده‌های رسمی، سال گذشته شاهد تولید کل به ارزش ۵۷۰ میلیارد یوان بود.این استراتژی ترکیبی از حمایت مالی، مشوق‌های استعدادیابی و سایر اقدامات طراحی شده برای تقویت رشد و پاسخ به فراخوان پکن برای خوداتکایی فناوری است که دولت‌های محلی، مراکز محاسباتی و شرکت‌ها را به خرید یا پذیرش نرم‌افزار و سخت‌افزار داخلی ترغیب کرده است.

حمایت مالی شامل جذب بیش از 10 میلیارد یوان سرمایه خطرپذیر برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی – به ویژه در تحقیقات اولیه و بلندمدت در فناوری‌های سخت – یارانه دادن به استارت‌آپ‌هایی که بیش از 3 درصد از درآمد عملیاتی خود را در تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری می‌کنند و ارائه تا 30 میلیون یوان برای پروژه‌هایی که بر مدل‌های بنیادی هوش مصنوعی و کاربردهای عمودی متمرکز هستند، می‌شود.این برنامه همچنین به مصرف‌کنندگان 15 درصد تخفیف – تا 2000 یوان برای هر سفارش – هنگام خرید دستگاه‌های هوشمند مانند ربات‌های خانگی و عینک‌های هوشمند ارائه می‌دهد.

این طرح با هدف جذب بیش از 10 “استعداد برتر هوش مصنوعی” به استان در هر سال اجرا می‌شود، اگرچه مشخص نکرده است که چه کسی واجد شرایط است. دولت اعلام کرده است که در حال بررسی استانداردهای جدیدی برای ارزیابی استعدادهای هوش مصنوعی است که عواملی از جمله درآمد، استناد به کد، مشارکت در جوامع اصلی منبع باز و تجربه در بهینه‌سازی سیستم‌های هوش مصنوعی در هزاران واحد پردازش گرافیکی را در نظر می‌گیرد و آنها را به اندازه معیارهای سنتی مانند عناوین، مدارک تحصیلی و جوایز مهم می‌کند.

این استان دو “شهر اصلی” را به عنوان بخشی از این برنامه نامگذاری کرده است: پایتخت، هانگژو، و شهر ساحلی نینگبو. هانگژو محل استقرار غول‌های فناوری مانند علی‌بابا و نت‌ایز و همچنین استارت‌آپ‌های نوظهوری است که به عنوان «اژدهای کوچک» چین شناخته می‌شوند، مانند دیپ‌سیک و سازنده ربات‌های انسان‌نما، یونیتری. علی‌بابا مالک روزنامه ساوت چاینا مورنینگ پست است.

نینگبو محل استقرار یکی از بزرگترین بنادر چین و یونیکورن‌های نیمه‌رسانا مانند تولیدکننده ویفر، رانگ سمی‌کانداکتور، است.این سیاست از ۳۱ مه اجرایی می‌شود و تا سال ۲۰۲۷ معتبر خواهد بود.

ژجیانگ جدیدترین دولت استانی است که حمایت مالی از توسعه هوش مصنوعی محلی را آغاز کرده است. ماه گذشته، دولت گوانگدونگ یارانه‌هایی را با هدف ایجاد «سرزمین نوآوری جهانی» برای بخش‌های هوش مصنوعی و رباتیک اعلام کرد. شهر گوانگدونگ شنژن محل استقرار برخی از بزرگترین شرکت‌های فناوری کشور، از جمله تنسنت هولدینگز و هواوی تکنولوژیز است.

https://www.scmp.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *