نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

1 اردیبهشت 1404 9:33 ب.ظ

مهندس سابق تسلا Optimus راه‌اندازی استارت‌آپ رباتیک در پالو آلتو، شنژن کلید میزند.

عکس: شین هوا-شینمی شن-10 آوریل 2025

یکی از مهندسان سابق تسلا، پروژه ربات انسان‌نمای شرکت، Optimus را ترک کرد تا در میان تشدید رقابت در این صنعت، یک استارت‌آپ رباتیک را با فعالیت در پالو آلتو، کالیفرنیا و شنژن تأسیس کند.

شوو یانگ که مهندس رباتیک و یادگیری ماشین در تسلا بود، در پست‌هایی در X و LinkedIn  اعلام کرد که از شرکت خودروهای برقی برای راه‌اندازی Mondo Tech با یکی از همکاران سابقش در DJI، برترین سازنده هواپیماهای بدون سرنشین چین، ترک کرده است.

او نوشت که Mondo Tech قصد دارد «ربات‌های کوچکتر و در دسترس‌تر» را برای استفاده مصرف‌کننده بسازد. به گفته این مهندس، این محصولات «روبات‌های کوچکی هستند که می‌توانند به عنوان دوستان کوچک در زندگی مردم عمل کنند»، او افزود که الهام‌بخش این حرکت از تمایل او برای ساخت یک ربات همراه برای پسرش نشات گرفته است.

بر اساس پایگاه داده شرکت چینی Qichacha، شرکت جدید در ماه ژانویه با 1 میلیون یوان (136500 دلار آمریکا) سرمایه ثبت شده در شنژن تأسیس شد. به گفته ردیاب داده های شرکتی ITJuzi، گائو جیانرونگ، مدیر سابق DJI که بر مسابقات روباتیک RoboMaster این شرکت نظارت داشت، به عنوان مدیر این استارت آپ معرفی شده است.

Mondo Tech به فهرست رو به رشدی از سرمایه‌گذاری‌های روباتیک می‌پیوندد که استعدادهای چینی را از غول‌های فناوری ایالات متحده جذب می‌کنند، زیرا رقابت برای تولید ماشین‌های مجهز به هوش مصنوعی (AI) – هم برای مصارف کارخانه و هم برای مصارف خانگی – داغ می‌شود.

یانگ، فارغ التحصیل دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ و دانشگاه کارنگی ملون، بخشی از موج مهندسین است که به سمت روبات های مصرف کننده می چرخند.

https://www.scmp.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *