نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

17 بهمن 1403 12:26 ق.ظ

هم‌افزایی برای تولید نان سالم و مغذی با رویکرد نوآوری و پایداری

20-8-1403


رویداد «فناوری مسأله‌محور نان» با هدف بررسی چالش‌ها و معرفی نوآوری‌ها در تولید نان‌های سالم و مغذی برگزار می‌شود. این رویداد به بررسی فناوری‌های جدید، روش‌های بهبود ماندگاری و تولید نان‌های خاص پرداخته و از پژوهشگران و شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارائه طرح‌های پژوهشی حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری علم وفناوری از استان مرکزی؛ رویداد فناوری مسأله‌محور نان با هدف ایجاد فضایی برای هم‌افزایی و مشارکت در بررسی چالش‌های زنجیره تولید نان و معرفی آخرین دستاوردها در تولید نان‌های سالم و مغذی برگزار می‌شود. 

این رویداد در تاریخ 23آبان ماه 1403با تمرکز بر فناوری، نوآوری و سلامت، متخصصان، صنعتگران، پژوهشگران، دانشگاهیان و مصرف‌کنندگان را گردهم می‌آورد تا درباره آینده تولید و مصرف نان و راهکارهای رفع چالش‌های موجود به بحث و تبادل نظر بپردازند.

با افزایش تقاضا برای غذای سالم، صنعت نان نیز به سمت تولید محصولات مغذی، بدون افزودنی‌های مضر و با روش‌های پایدار حرکت می‌کند. 

یکی از رویکردهای نوین، تولید نان‌های ویژه برای گروه‌های خاص، از جمله سالمندان است. رویداد «مسأله‌محور نان» با هدف پرداختن به این نیازها و معرفی فناوری‌ها و روش‌های نوین برای توسعه نان‌های سالم برگزار می‌شود.

این رویداد با هدف ایجاد بستری برای به‌اشتراک‌گذاری دانش، تبادل نظر و همکاری میان متخصصان و صاحب‌نظران صنعت نان، پژوهشگران و مصرف‌کنندگانی که به ارتقای فناوری نان سالم علاقه‌مند هستند، برگزار می‌شود. 

در این رویداد، از طریق گفتگوهای جذاب، جلسات تعاملی و ارائه تجربیات عملی، به بررسی و حل چالش‌های منتخب در حوزه نان پرداخته خواهد شد.

 هدف اصلی این رویداد، الهام‌بخشی و ارتقای دانش و فناوری تولید نان سالم و تبادل نظر درباره آینده تولید نان و تأثیر آن بر سلامت و پایداری امنیت غذایی کشور است.

نیازنامه پروژه‌های پژوهشی و مطالعاتی

پژوهشگران و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه زنجیره نان می‌توانند با ارسال طرح‌های خود به دبیرخانه رویداد و گذراندن مراحل ارزیابی کمیته علمی، از فرصت دریافت حمایت‌ها و عقد قرارداد همکاری برای پژوهش‌های تأییدشده بهره‌مند شوند.

در راستای بهبود و نوآوری در صنعت نان، مسائل کلیدی و نیازهای پژوهشی زیر از سوی صنعت معرفی شده‌اند:

1.  روش‌های افزایش ماندگاری نان با رعایت اصول سلامت.

2.  تولید نان کینوا.

3.  توسعه بسته‌بندی‌های نوآورانه جهت افزایش ماندگاری، حفظ کیفیت، جذابیت و سهولت استفاده.

4.  تولید نان غنی‌شده با فیبر.

5.   تولید نان غنی‌شده با ریزمغذی‌ها.

6.  امکان تولید نان‌های قالبی با بهره‌گیری از خطوط تولید مکاترم.

7.  تولید نان پروتئینه.

8. تولید نان کینوا و نان جو.

9.  تولید نان ویژه سالمندان.

10. تولید نان حجیم و نیمه‌حجیم با سبوس کامل.

11. توسعه نان‌های فراسودمند با خواص سلامتی و عملکردی ارتقا یافته.

12.  تولید نان کم‌نمک.

13.تولید نان اختصاصی برای بیماران فنیل‌کتونوری.

14.ارزیابی روش‌های افزایش ماندگاری آرد کامل.

 15.بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای گسترش مصرف نان سالم با آرد کامل.

این اولویت‌های پژوهشی با هدف ارتقای کیفیت و سلامت نان و توسعه محصولاتی با ارزش غذایی بالاتر و قابلیت ماندگاری بیشتر مطرح شده‌اند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *