نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

7 آذر 1403 11:29 ب.ظ

دعوت از استارت آپ‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان جهت استقرار در ناحیه نوآوری علم و صنعت

پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با هدف حمایت از استارت آپ‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان مستقر در ناحیه نوآوری علم و صنعت فراخوان صادر کرد.

 به گزارش آی سی تی نیوز،سیدمجید اسماعیل زاده ناحیه نوآوری محدوده‌ای است، که برای جذب افراد کارآفرین با استعداد، مشاغل دانش‌بنیان و سرمایه گذاری‌ها طراحی شده ‌است که با توسعه و ترکیب مجموعه‌ای از دارایی‌های زیربنایی، نهادی، علمی، فناوری، آموزشی و اجتماعی آن‌ها به همراه ارائه خدمات با ارزش افزوده، می‌توان به نتایجی همچون توسعه اقتصادی و رفاه پایدار برای جامعه رسید.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: یک ناحیه نوآور باید در منطقه‌ای باشد که امکان دسترسی به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را تسهیل کرده و امکان تجمع سرمایه‌های خرد و کلان را برای نزدیک کردن فاصله ارائه‌ ایده تا تولید محصول نهایی داشته باشد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران اظهار داشت:  فرآیند اخذ مجوز فعالیت پارک علم و فناوری دانشگاه در نواحی اطراف پردیس اصلی دانشگاه انجام شده است.

اسماعیل زاده هدف از راه اندازی ناحیه نوآوری، استقرار فعالیت و رشد شرکت‌های دانش بنیان، استارتاپ‌ها، واحدهای فناور و نوآور پارک علم و فناوری، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطر پذیر، کلینیک‌های صنعتی، مراکز نوآوری، شتابدهنده‌ها و مراکز کارآفرینی و اشتغال‌زائی دانست.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران مواردی همچون: ارتقای اقتصاد شهری، جذب استعدادها و کارآفرینان، تحریک و تسهیل نوآوری باز، ریسک‌زدایی و تسهیل راه‌اندازی کسب وکارهای نوآورانه، بین‌المللی سازی بازیگران، مکان‌سازی با هدف توسعه نوآوری و تأمین مالی استارتاپ‌ها و کسب وکارهای نوپا را ازجمله کارکردهای ناحیه نوآوری برشمرد.

اسماعیل زاده در پایان صحبت‌های خود از استارت آپ‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان متقاضی استقرار در ناحیه نوآوری علم و صنعت دعوت کرد با مراجعه به سامانه  استقرار پارک علم و فناوری به نشانی: http://stpark.iust.ac.ir  نسبت به ارسال تقاضای خود اقدام کنند و از مزایای استقرار در پارک علم و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران بهره‌مند شوند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *