نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

2 آذر 1403 7:03 ق.ظ

مبارزه با ویروس ها با تغذیه

مبارزه با ویروس ها با تغذیه

4 اکتبر 2024 – توسط باربارا اینترمیل، سرویس خبری تریبون-اعتبار: Unsplash/CC0 دامنه عمومی

طبق مقاله ای در سال 2020 در Nutrition Reviews، اجزای خاصی در رژیم غذایی ما “به طور قابل توجهی به یک سیستم ایمنی قوی کمک می کنند.” و بسیاری از این مواد به طور هماهنگ برای تقویت توانایی بدن در مقاومت در برابر عفونت هایی مانند کووید یا آنفولانزا کار می کنند. در اینجا برخی از موارد برتر آورده شده است:

پروتئین ستون فقرات مکانیسم دفاعی بدن ما است زیرا آنتی بادی ها و سایر سلول های ایمنی از این ماده مغذی ضروری ساخته شده اند. سعی کنید در هر وعده غذایی از مواد غذایی غنی از پروتئین مانند تخم مرغ، ماهی، مرغ، گوشت، لبنیات و غذاهای سویا استفاده کنید. پروتئین با کیفیت بالا را می توان در ترکیب سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، لوبیا، عدس و آجیل نیز یافت.

ویتامین A یکی از مهم ترین اندام های ایمنی بدن یعنی پوست را تقویت و تنظیم می کند. و این شامل دستگاه گوارش و ریه های ما نیز می شود. وقتی به دنبال غذاهای حاوی ویتامین A هستید، به رنگ های نارنجی روشن، قرمز و سبز فکر کنید: سیب زمینی شیرین، هویج، کلم پیچ، اسفناج، فلفل قرمز، زردآلو و تخم مرغ (زرده).

ویتامین C یک تقویت کننده قوی سیستم ایمنی است. و ما هر روز در غذاهایی مانند مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل، کلم بروکلی، کیوی و توت فرنگی به آن نیاز داریم.

محققان می گویند ویتامین D توانایی محافظت در برابر عفونت های تنفسی از جمله ذات الریه را دارد. علاوه بر کمی نور خورشید، ماهی قزل آلا و سایر ماهی های تیره گوشت این ویتامین را تامین می کنند. شیر و نوشیدنی های سویا غنی شده با ویتامین D را نیز انجام دهید.

روی یک تقویت کننده سیستم ایمنی نیروگاهی است که در بیش از 300 واکنش نقش دارد که به محافظت از بدن در برابر مهاجمان مضر کمک می کند. صدف، گوشت گاو و غلات صبحانه غنی شده قوی ترین منابع این ماده مغذی هستند.

ویتامین E با ویتامین C کمک می کند تا سلول های سالم در برابر مهمانان ناخواسته مقاومت کنند. ویتامین E به طور کلی در غلات کامل یا غلات غنی شده، دانه ها (مانند تخمه آفتابگردان)، آجیل و روغن های گیاهی وجود دارد.

به گفته محققان، پروبیوتیک ها – باکتری های خوبی که در غذاهای کشت شده مانند ماست و کفیر و همچنین در مکمل ها پیدا می کنیم – به بدن کمک می کنند تا آنتی بادی های بیشتری تولید کند تا توانایی خود را برای مبارزه با ویروس های ناخواسته تحریک کند. و زمانی که غذاهای پرفیبر مانند سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، لوبیا و آجیل مصرف می کنیم، این باکتری های مفید را تغذیه می کنیم.

https://medicalxpress.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *