نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

1 اردیبهشت 1404 7:40 ق.ظ

سرمایه گذاری در زیست بوم‌های نوآوری شاه‌کلید توسعه صنعت سبز

30-1-1404 به نقل از https://parsianemrooz.ir

فولاد مبارکه، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد در منطقه منا، با هدف افزایش بهره‌وری و توسعه صنعت سبز، به سمت سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان و زیست بوم های فناوری حرکت کرده است. این رویکرد نوین نه تنها فرآیندهای تولید را ارتقا بخشیده و این هلدینگ بزرگ صنعتی را در بین شرکت های بزرگ دنیا و به‌نام خاورمیانه قرار داده بلکه با تأثیرات مثبتی که بر محیط زیست به جا گذاشته، توانسته سرعت حرکت در مسیر صنعت سبز را نیز افزایش دهد.

قطار صنعت سبز در ریل سرمایه گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان

تولید فولاد در سطح جهانی با اما و اگرهای بسیاری همراه است و فولاد مبارکه به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده در خاورمیانه نیز از این قاعده مستثنی نیست. به همین دلیل، این شرکت به دنبال راهکارهایی است که با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین،صنعت سبز را توسعه داده و به سوی فولاد کم‌کربن یا همان فولاد سبز حرکت کند.

کاهش آلایندگی‌های محیط زیست با همکاری با دانش بنیان ها و سرمایه گذاری در زیست بوم فناوری ها
کاهش آلایندگی‌های محیط زیست

سرمایه‌گذاری و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یکی از استراتژی‌های کلیدی فولاد مبارکه شناخته می‌شود. این شرکت‌ها با ارائه فناوری‌های پیشرفته و راهکارهای خلاقانه، می‌توانند به بهینه‌سازی فرآیندهای تولید و کاهش مصرف انرژی و مواد اولیه کمک کنند.

تأثیرات این سرمایه‌گذاری‌ها بر کاهش آلایندگی‌های محیط زیست بسیار چشمگیر است.

فولاد مبارکه از ابتدای تأسیس تاکنون ارتباط گسترده‌ای با مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌های استان اصفهان داشته  http://Https://msc.ir/s/Dl  اما طی سه سال گذشته با بازنگری راهبردها و استراتژی خود در حوزه نوآوری و توسعه فناوری، رویکرد نوآوری باز را اتخاذ کرده است.

چرا که فولادمبارکه علاقمند است که اکوسیستم نوآوری را حول خود در استان اصفهان و در کشور ایجاد کند تا بتواند همه نیازمندی‌های حال و آینده خود را با مشارکت ذی‌نفعان این اکوسیستم تأمین کرده و به پایداری و رقابت‌پذیری خود کمک کند.

گفتنی است مفهوم محیط زیست در گذشته به صورت یک فاکتور جداگانه دیده می‌شد اما اخیراً بر اساس آخرین متدولوژی‌های روز دنیا مفهوم اقتصاد چرخشی و پایداری توسعه پیدا کرده مبنی بر اینکه پایداری صرفاً بحث محیط زیست نیست.

براساس این تعریف، موضوعات اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی باید در کنار یکدیگر دیده شوند.

به همین جهت، فولاد مبارکه در طرح تحول اقتصاد چرخشی دانشگاه‌ها، هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان را تشویق کرده که به این سمت بیایند و در این حوزه‌ها سرمایه‌گذاری داشته باشند.

ابر پروژه فولاد سبز

در حال حاضر ده‌ها پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا در سطح دانشگاه‌های کشور روی حوزه محیط زیست و پایداری کار می‌کنند

در همین راستا فولاد مبارکه ابر پروژه‌ای را با دانشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان روی بحث فولاد سبز و کاهش دی اکسید کربن منتشر شده از صنعت فولاد که یکی از آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا است، تعریف کرده و سعی دارد در این زمینه در دنیا پیش‌قدم باشد.

قطار صنعت سبز در ریل سرمایه گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان

تصفه آب پساب در حد آشامیدن!

این مجتمع صنعتی در حوزه آب نیز همکاری با دانش بنیان ها با استفاده از پساب، بازچرخانی و اسمز معکوس و روش‌های مختلف تصفیه و باز چرخانی فاضلاب‌ها در صنعت را در دستور کار قرار داده است.

فولاد مبارکه در شرکت‌های دانش‌بنیانی سرمایه گذاری کرده که غشاهای پلیمری را تولید نموده اند که می‌توانند انواع آلایندگی آب را جذب و آب را در حد آب خوردن تحویل دهند.

این نوع همکاری‌ها نشان‌دهنده تعهد فولاد مبارکه به استفاده از فناوری‌های نوین و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای توسعه پایدار و حفاظت از منابع آبی و محیط زیست است.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *