نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

18 فروردین 1404 7:30 ب.ظ

ابداع یک تی شرت که علائم حیاتی را پس از جراحی مانیتور می کند

ابداع یک تی شرت که علائم حیاتی را پس از جراحی مانیتور می کند

21 مارس 2025-Getty Images / Unsplash+

یک تی شرت حسی که علائم حیاتی بیمار را پس از جراحی سرطان کنترل می کند، می تواند به آنها کمک کند زودتر از بیمارستان خارج شوند تا در خانه بهبود یابند.

این لباس برای حدود دو هفته سه بار در روز زیر لباس پوشیده می شود – و بیماران در یک مطالعه آزمایشی که شامل 70 نفر بود، نسبت به گروه کنترل احساس اطمینان بیشتری داشتند.

تیمی از دانشگاه ساپینزا در رم، ایتالیا، می‌خواستند ببینند که آیا بیماران می‌توانند زودتر از زمان معمول پس از جراحی اورولوژی سرطان مرخص شوند یا خیر.

پروفسور آنتونیو پاستوره و همکارانش با LET Webearable Solutions، یک شرکت متخصص در نظارت از راه دور، برای طراحی یک تی شرت سبک با حسگرهایی که ECG، ضربان قلب، دمای بدن و موارد دیگر را ردیابی می کند، کار کردند و سپس داده ها را به یک برنامه و نرم افزار مبتنی بر وب ارسال می کنند.

در یک گروه کنترل، بیماران سه تا پنج روز پس از جراحی به صورت عادی مرخص شدند، اما گروه «پوشیدنی» 24 تا 36 ساعت زودتر، دو تا چهار روز پس از جراحی، با نظارت بر پارامترهای حیاتی از جمله فشار خون، ضربان نبض، اشباع و قند خون توسط تی شرت مرخص شدند.

گروه پوشیدنی به طور کامل در مورد نحوه عملکرد دستگاه توضیح داده شد و از آنها خواسته شد که آن را از 7 تا 10 صبح، 2 تا 5 بعد از ظهر و 7 تا 10 بعد از ظهر بپوشند.

پروفسور پاستور توضیح داد: “تی شرتی که ما به بیماران دادیم با ساعت های هوشمند و سایر پوشیدنی ها متفاوت است.” این می‌تواند داده‌های بیشتری از جمله الکترولیت‌ها را نشان دهد، که ما باید بعد از جراحی مثانه به نظارت بر آن‌ها ادامه دهیم، زیرا می‌توانند عدم تعادل مواد معدنی را که منجر به عوارض جدی می‌شود، آشکار کنند.

در گروه کنترل، هشت بیمار (26٪) قبل از پیگیری برنامه ریزی شده خود به بیمارستان بازگشتند، در حالی که تنها دو بیمار (6٪) در گروه پوشیدنی بودند.

علاوه بر این، این تی شرت شروع بیماری های قلبی را در پنج بیمار تشخیص داد و امکان تشخیص و درمان به موقع را فراهم کرد.میزان رضایت کلی در بین بیماران این گروه 90٪ بود – با میانگین دوره نظارت نزدیک به 14 روز.

پروفسور پاستور گفت: «بیماران ما استفاده از تی‌شرت را آسان می‌دانستند و بیش از 90 درصد گزارش کردند که این تی‌شرت به آنها این امکان را می‌دهد که در هنگام بهبودی در خانه احساس امنیت کنند و از او مراقبت کنند.توانایی زودتر اجازه دادن به بیماران در خانه کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد زیرا آنها در محیط خود احساس راحتی بیشتری می کنند و این بدان معناست که ما می توانیم تخت های بیمارستان را نیز آزاد کنیم.”

این یافته ها قرار است آخر این هفته در کنگره اتحادیه اروپا اورولوژی در مادرید، اسپانیا ارائه شود. پروفسور مارتن آلبرسن، رئیس علمی انجمن از این مطالعه استقبال کرد.

پروفسور آلبرسن، متخصص اورولوژی در بیمارستان UZ Leuven در بلژیک، گفت: “این کارآزمایی در مراحل اولیه است، اما بینش بسیار جالب است.” “به ویژه از آنجایی که بیماران به شدت این پوشیدنی را پذیرفتند و این ابزار قادر بود عوارض را در زمان واقعی تشخیص دهد و بستری شدن مجدد غیرضروری را کاهش دهد.”

در حال حاضر مطالعه ای در مورد مقرون به صرفه بودن این فناوری در حال انجام است.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *