نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

8 بهمن 1403 7:54 ق.ظ

آرایه خورشیدی غول‌پیکر با طول ۲۵۰ مایل تا برق پکن

آرایه خورشیدی غول‌پیکر با طول ۲۵۰ مایل تا برق پکن

اندی کوربلی -17 ژانویه 2025-صحرای Kubuqi در مغولستان داخلی در سال 2017 (چپ) و 2024 (راست) – ناسا

برای هر کسی که زیر آسمان خاکستری روز پکن مه آلود قدم می زند، ممکن است دیوانگی به نظر برسد که بگوییم کل شهر می تواند با انرژی خورشیدی کار کند.با این حال، مفهوم این طرح از طریق یک جفت عکس گرفته شده توسط ماهواره های لندست 8 و 9 ناسا – مجموعه وسیعی از پنل های خورشیدی که در سراسر بیابان های مغولستان داخلی کشیده شده اند، کاملاً متمرکز می شود.

با 250 مایل طول، 3 مایل عرض، و در حال حاضر 5.4 گیگاوات، آرایه خورشیدی صحرای Kubuqi پس از اتمام در سال 2030، بزرگترین آرایه خورشیدی در جهان خواهد بود.

ناسا توضیح می دهد که آب و هوای آفتابی کوبوچی، زمین مسطح و نزدیکی به مراکز صنعتی آن را به مکانی مطلوب برای تولید انرژی خورشیدی تبدیل کرده است. پانل ها در یک نوار باریک و طولانی از تپه های شنی درست در جنوب رودخانه زرد بین شهرهای بائوتو و بیاننور نصب می شوند.

یک تصویر تقسیم‌شده پیشرفت‌های باورنکردنی بین سال‌های 2017 و 2024 را نشان می‌دهد، از جمله تصویری غول‌پیکر از یک اسب در حال تاخت – ادای احترام به فرهنگ و گذشته مغولستان – که رکورد جهانی گینس را برای بزرگترین تصویر ساخته شده از صفحات خورشیدی دارد.

این نیروگاه در زبان چینی Fine Horse Solar Power Station نامیده می شود و در حال حاضر برق کافی برای تامین انرژی 400000 خانه تولید می کند.

امتداد تپه‌های شنی که دریای فتوولتائیک بر فراز آن فرو می‌رود، بخشی از اکوسیستمی بود که به مارکوپولو، مسافر ونیزی قرن سیزدهم، به‌عنوان «دریای مرگ» اعلام شد و مقامات چینی تصور می‌کنند که آرایه‌های خورشیدی ممکن است مزایای سوم را به همراه داشته باشد. تبدیل کویر به منطقه حاصلخیزتر.

پنل های خورشیدی به جلوگیری از حرکت تپه های شنی و خفه شدن مزارع مجاور کمک می کند. سایه شن را خنک تر نگه می دارد و اجازه می دهد رطوبت برای مدت طولانی تری در آن باقی بماند و به گیاهان مقاوم این فرصت را می دهد تا جای پای خود را در منطقه به دست آورند.

غرب چین با چالش های شدید بیابان زایی و آب ناشی از جغرافیای منحصر به فرد منطقه مواجه است. چین برای بهبود معیشت جوامع در اینجا به صنایع سنگین و واردات متکی است، زیرا کشاورزی بسیار دشوار است.

در گزارشی از China Daily در سپتامبر سال گذشته، شهردار شهر اوردوس در نزدیکی نیروگاه Fine Horse گفت که مردم محلی شروع به کاشت محصولات زیر صفحات خورشیدی کرده‌اند و در این تمرین موفق هستند.

مقامات بر این باورند که دریای خورشیدی می تواند در آینده با هدایت انرژی پانل ها به پایین کریدور گانسو به شمال مرکزی چین، انرژی تمام پکن را تامین کند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *