نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

26 دی 1403 9:39 ق.ظ

اثر بخشی نوآوری با دوقلوی دیجیتال در صنعت فولاد

دوقلوهای دیجیتال که مدل‌های مجازی که سیستم‌های فیزیکی را شبیه سازی می‌کنند  ،  در حال تبدیل شدن به ابزارهای ضروری در تولید  هستند. آنها به مدیران اجازه می دهند تا عملیات را شبیه سازی کنند، تغییرات را آزمایش کنند و نتایج را پیش بینی کنند. با این حال، موفقیت دوقلوهای دیجیتال بستگی به این دارد که چقدر به نیازهای عملی کاربران خود پاسخ می دهند . .

بر مبنای نوآوری و توجه به رویکرد تفکر طراحی است که دوقلوهای دیجیتال با در نظر گرفتن قابلیت استفاده و سازگاری عامل شتاب دهی تحول می شوند. :

از آنجا که قبل از ایجاد یک دوقلوی دیجیتال در هریک از زیر بخشهای صنعت فولاد، چالش های خاصی را که کاربران با آن مواجه هستند باید شناسایی شوند لذا این امر با زیر ساخت نوآورانه سیستمی امکان پذیر می شود .

 به عنوان مثال، یک مدیرعملیات در هریک از بخشهای تولیدی ، ممکن است به ابزاری برای شبیه سازی تنظیمات خط تولید نیاز داشته باشد، در حالی که یک رهبر زنجیره تامین ممکن است تجسم جریان موجودی را در اولویت قرار دهد . بنابراین بر اساس الویت ها و اثربخشی دامنه های شبیه سازی برای برپایی دوقلوی دیجیتال اقدام می شود . .

  به منظور صنعتی سازی نمونه های اولیه ، آنها  باید آزمایش شوند تا اطمینان حاصل شود که پاسخ های عملی ارائه می دهند. این امر از بازنگری های پرهزینه در مسیر جلوگیری می کند و قابلیت تکرار پذیری در سایر واحد های تولیدی و صنعتی را فراهم می نماید . این امر یعنی مشارکت و ایجاد اکو سیستم نوآورانه . .

 در راستای شکل دهی به این ارزش ، داده های پیچیده ای باید فراهم شوند که تصمیم گیرندگان بتوانند به سرعت نتایج را  درک کنند..

با تمرکز بر این عناصر، دوقلوهای دیجیتال نه تنها به شگفتی های فنی، بلکه ابزارهای عملی برای بهبود کارایی و انعطاف پذیری تبدیل می شوند. این امر بر زیر ساخت نوآوری انجام می شود .

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *