نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

1 آذر 1403 10:38 ب.ظ

تعیین توالی یکی از قدیمی ترین درختان جهان برای یادگیری چگونگی جهش در موجودات در حال تولید مثل کلونی

تعیین توالی یکی از قدیمی ترین درختان جهان برای یادگیری چگونگی جهش در موجودات در حال تولید مثل کلونی

4 نوامبر 2024 -توسط باب یرکا، مدل مفهومی توارث جهش جسمی بین رمت ها در یک کلون آسپن. هنگامی که یک جهش ایجاد می شود، انتظار داریم که با ادامه رشد کلون به بافت های جدید انتشار یابد. جهش های جدید با رعد و برق نمادین می شوند. هویت جهش به عنوان یک ستاره رنگی مشخص می شود و علائم تیره مربوط به جایی است که می توان نمونه ها را از کلون جمع آوری کرد. اعتبار: زیست شناسی تکاملی

تیمی از زیست‌شناسان، دانشمندان محیط‌زیست و ژنتیک‌دانان وابسته به مؤسسات متعدد در سراسر ایالات متحده، با تعیین توالی یکی از قدیمی‌ترین درختان جهان، اطلاعات بیشتری در مورد چگونگی جهش‌ها در ارگانیسم‌های در حال تولید مثل کلونی پیدا کرده‌اند. این گروه مقاله خود را در سرور پیش چاپ bioRxiv پست کرده است.

بیشتر تحقیقات در مورد تکامل شامل مطالعه دیپلوئیدها – موجوداتی با دو مجموعه کروموزوم است. چنین موجوداتی به طور کلی تولید مثل جنسی می کنند. در این مطالعه جدید، تیم تحقیقاتی تلاش‌های خود را بر روی یک تریپلوئید متمرکز کردند، گونه‌ای که دارای سه مجموعه کروموزوم است. در این مورد، نوعی درخت به نام پاندو آسپن بود که قادر به تولید مثل جنسی نیست. در عوض، خود را شبیه سازی می کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که درختان پاندو آسپن به اندازه‌های خارق‌العاده‌ای رشد می‌کنند – اما نه به‌گونه‌ای که به راحتی قابل مشاهده باشد. درخت به جای بلند شدن یا بزرگ شدن محیطی، ریشه هایی می فرستد که از آن گیاهان درخت مانند دیگری رشد می کنند. به این ترتیب، یک پاندا آسپن را می توان به راحتی با جنگل کوچکی از درختان تقریباً یکسان اشتباه گرفت.

هر یک از درختان (که به طور رسمی به عنوان ساقه شناخته می شوند) کلون های درخت اصلی هستند – همه با یک ریشه به هم متصل شده اند. یکی از این گونه آسپن های پاندو که در جنگل ملی فیش لیک یوتا زندگی می کند، تقریباً 42.6 هکتار زمین را اشغال می کند. چنین درختانی همچنین به داشتن طول عمر طولانی، بسیار بیشتر از درختان دیپلوئید معروف هستند.

برای این مطالعه جدید، اعضای تیم تحقیقاتی به یوتا رفتند تا نمونه‌هایی از درخت عظیم و باستانی و چندین همسایه آن را جمع‌آوری کنند.

بخش اصلی تحقیق شامل تعیین توالی ژنتیکی بخش‌های مختلف درختان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نقش جهش در رشد آنها بود. سپس، پس از حذف انواع یافت شده در درخت اصلی مورد مطالعه و همسایگان آن، و جهش های یافت شده در نمونه های منفرد، محققان تقریباً 4000 گونه را یافتند که در طول عمر طولانی درخت اصلی به وجود آمده اند.

این تیم همچنین شواهدی یافتند که نشان می‌دهد این درخت بین 16000 تا 80000 سال سن داشته که آن را به یکی از قدیمی‌ترین درختان جهان تبدیل کرده است. و در نهایت، آنها شواهدی پیدا کردند که نشان می‌دهد، چون درخت سه‌پلوئیدی است، علاوه بر اینکه یک ارگانیسم بزرگ است، سلول‌های بزرگ‌تری نیز دارد، و به همین دلیل، تناسب اندام بهتری دارد – ویژگی‌هایی که به آن اجازه می‌دهد برای مدت طولانی زنده بماند.

https://phys.org

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *