نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

1 آذر 1403 11:40 ب.ظ

توسعه  سیستم رمزگذاری دیجیتال جدید  با استفاده از پیکسل های فلورسنت

توسعه  سیستم رمزگذاری دیجیتال جدید  با استفاده از پیکسل های فلورسنت

27 سپتامبر 2024 -توسط دانشگاه خودمختار بارسلون-طرح کدهای فلورسنت پاسخگو به دما برای رمزگذاری اطلاعات 3 بعدی و 4 بعدی بر اساس مخلوط های فلوروفور-PCM ریزپوشانی شده بارگذاری شده در پیکسل های پلیمری. اعتبارAdvanced Functional Materials (2024). DOI:

تیمی از دانشمندان یک سیستم رمزگذاری دیجیتال و ذخیره‌سازی داده جدید را بر اساس ترکیبی از میکروکپسول‌های حاوی رنگ‌های مختلف درخشان و مواد تغییر فاز توسعه داده‌اند. این کار نشان دهنده یک گام مهم رو به جلو در این زمینه است و می تواند کلید توسعه سیستم های رمزگذاری پیچیده برای حوزه های مختلف مانند امنیت سایبری یا ضد جعل باشد.

این تیم شامل دکتر کلودیو روسینی (پژوهشگر ارشد) و پروفسور دانیل رویز-مولینا محقق CSIC و رهبر گروه از گروه مواد عملکردی نانوساختار ICN2، با همکاری محققان دپارتمان شیمی دانشگاه خودمختار بارسلون (UAB) است. ، پروفسور جوردی هرناندو و دکتر Jaume Ramón Otaegui. کار آنها در Advanced Functional Materials منتشر شده است.

این مقاله یک استراتژی جدید برای رمزگذاری و ذخیره داده های دیجیتال به روشی موثر، ارزان و آسان برای خواندن ارائه می کند. محققان با استفاده از میکروکپسول های حاوی مخلوطی از رنگ های فلورسنت و مواد تغییر فاز دهنده (مانند پارافین) یک سیستم پیکسلی ایجاد کردند. این مواد تغییر فاز معمولاً به دلیل ظرفیت جذب و انتشار گرما در پاسخ به تغییر دما شناخته می شوند.

در این کار، محققان از انتقال فاز این مواد برای رمزگذاری داده‌ها با توجه به رنگ‌های ساطع‌کننده مختلف و فاز پارافین در پاسخ به گرما بهره‌برداری کردند.

این پیکسل های جدید می توانند با تغییر رنگ نوری که ساطع می کنند به تغییرات دما یا ولتاژ پاسخ دهند. این به سیستم اجازه می دهد تا دو نوع عملیات پیشرفته رمزگذاری داده را انجام دهد: رمزگذاری داده سه بعدی (3 بعدی) و ذخیره سازی داده های چهار بعدی (4 بعدی).

به طور خلاصه، سه بعد با موقعیت 2 بعدی، مانند کدهای QR و رنگ ها (3 بعدی) پیکسل ها تعیین می شود، در حالی که بعد چهارم توسط واکنش ماده به دما تنظیم می شود.

این فناوری را می توان در زمینه هایی مانند ضد جعل یا ذخیره سازی داده با چگالی بالا، ارائه راه حل های کم هزینه و کارآمد با پیچیدگی کافی، به کار برد.

https://techxplore.com

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *