نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

18 شهریور 1403 2:54 ق.ظ

رینوتکس ۲۰۲۴ شاید در تبریز برگزار نشود

3-5-1403

رینوتکس ۲۰۲۴ شاید برگزار نشود/ زیرساخت های نوآوری در تبریز ضعیف است

مدیرعامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی گفت: برگزاری دوازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری رینوتکس در هاله ای از ابهام و فرصت سوزی بزرگ برای تبریز و آذربایجان شرقی است.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان ربع رشیدی، مهندس رضا کریملو  در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، با اشاره به دستاوردهای این رویداد علمی در ۱۱ دوره گذشته، اظهار کرد: این رویداد فناورانه که از صفر مطلق شروع شده سرمایه ای اجتماعی استان است و نباید اجازه دهیم فرصتی که برای استان در سایه راه اندازی نمایشگاه رینوتکس ایجاد شده از بین برود.

وی ادامه داد: شهرداری، اتاق بازرگانی و همه صاحبان صنایع که توانایی حمایت از برگزاری این رویداد را دارند باید پای کار بیایند و از این فرصت سوزی بزرگ جلوگیری کنند زیرا اگر این رویداد برگزار نشود در تاریخ ثبت خواهد شد.

کریملو با بیان اینکه متاسفانه در استان نگاه ها به رویداد و نمایشگاه رینوتکس که به نوعی سرمایه اجتماعی تبریز و استان به شمار می رود، کوته بینانه است، گفت: باید نگاه ها را عوض و نقشه راهی برای برگزاری مستمر این رویداد و به ثمر نشستن زحمات کشیده شده ترسیم کنیم.

وی با اشاره به اینکه نخستین نمایشگاه فناوری های پیشرفته ایران موسوم به “های تک” در سال ۱۳۸۴ در نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار شد، افزود: تمامی استانداران، نگاهی توسعه ای به این رویداد و سازمان ربع رشیدی به عنوان متولی برگزاری آن داشتند و این سازمان با هدف، هم افزایی بین دستگاهی برای برگزاری بهتر این رویداد وارد عمل شد.

کریملو با بیان اینکه ظرفیت های بسیاری در آذربایجان شرقی در زمینه فناوری و نوآوری وجود دارد، گفت: باید این ظرفیت ها را به واسطه کارهای نرم افزاری و مغزافرازی به طور کامل به کار بگیریم و مانع هدر رفت این ظرفیت ها شویم.

وی به برگزاری یازدهمین دوره نمایشگاه رینوتکس در سال گذشته اشاره کرد و گفت: سنگ اندازی های بسیاری شد و می شود تا این نمایشگاه برگزار نشود غافل از اینکه این نمایشگاه فرصتی برای ایده پردازی و تولیدات فناورانه و تبدیل ایده به ثروت شده است.

وی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در نمایشگاه سال گذشته قرارداد ۵۰۰ میلیارد ریالی با وزارت دفاع امضا شد، قرض الحسنه مهر ایران تعهد پرداخت وام ۲۰۰ میلیارد ریالی با معرفی سازمان ربع رشیدی داد، دانشگاه های معتبر کشور پای کار آمدند، کارآفرینان برتر در تبریز حضور یافتند و کارهای بزرگ دیگری صورت گرفت که تدوام آن توسعه فناورانه استان را سرعت می بخشد.

کریملو بیان کرد: جمع شدن ۱۲ هزار نفر ایده پرداز زیر یک سقف در ادوار گذشته، همفکری و همکاری دانشگاه ها و بازدید ۵۰۰ هزار نفری افراد عادی و متخصص از نمایشگاه از جمله دستاوردهای مهم سازمان ربع رشیدی و نمایشگاه رینوتکس بدون دریافت ریالی از دولت بود.

وی ادامه داد: سازمان ربع رشیدی سرمایه ای اجتماعی است که فعالیتش موجب ترقی استان در عرصه فناوری می شود از این رو باید سرپا باشد تا زیرساخت های ضعیف تبریز در این عرصه را با برگزاری نمایشگاه ها و کشاندن سرمایه گذاران به این شهر تقویت کند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *