نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

10 بهمن 1403 2:23 ق.ظ

کشف900 اثر باستانی سلسله مینگ  از کشتی های غرق شده در دریای چین.

کشف900 اثر باستانی سلسله مینگ  از کشتی های غرق شده در دریای چین.

اندی کوربلی -20 ژوئن 2024-اعتبار – اداره میراث فرهنگی ملی

اداره ملی میراث فرهنگی چین (NCHA)  اعلام کرد که بیش از 900 اثر از دو کشتی شکسته باستانی کشف شده در دریای چین جنوبی بازیابی شده است.

این غارها که از  انبوهی ظروف چینی، همراه با سایر آثار سفالی، قطعات مس، چوب آبنوس و قطعات حیوانات تشکیل شده است، گواهی بر شبکه تجارت دریایی وسیعی است که سلسله مینگ بر آن نظارت می‌کرد.

این حفاری که از سال 2023 تا 2024 انجام شد، یک تلاش مشترک توسط یک جفت مؤسسه تحقیقاتی و یک موزه محلی در جزیره هاینان بود و شامل ارسال زیردریایی های سرنشین دار و بدون سرنشین برای جمع آوری آثار و مستندسازی لاشه های کشتی ها بود.

باستان شناسان بر این باورند که کشتی های غرق شده هر دو مربوط به دوره های مختلف سلسله مینگ، (1368-1644) در دو طرف سال 1500 میلادی است.

در تاریخ طولانی چین، مهم‌ترین سلسله‌ها همیشه با دوره‌های متوالی فتوحات و نزاع‌های خارجی قطع می‌شدند. سلسله مینگ از آتش و شورش متولد شد و هنگامی که کنترل را متمرکز کرد، تمدن چین را به بسیاری از مواردی که بیشتر به خاطر آن مشهور است، رساند.

عصر جدیدی از معماری به یاد ماندنی با شهر ممنوعه پکن آغاز شد، در حالی که چینی نمادین، آبی و سفید سلسله مینگ، همانطور که این کشتی‌های غرق شده گواه می‌دهند، در سرتاسر جهان مورد علاقه بود.

چینی که با استفاده از اشکال خاصی از خاک رس مانند کائولینیت، آلاباستر یا فلدسپات ساخته می شود، با رنگدانه های معدنی رنگ آمیزی می شود، لعاب می شود و در کوره هایی با دمای بیش از 2000 درجه فارنهایت پخته می شود. این یکی از سه شکل سفال است و به دلیل شفافیت، استحکام و سطح مهارت مورد نیاز برای ساخت آن دشوارترین و بسیار ارزشمند است.

در مجموع 10000 مورد ثبت شد که یک دهم آن به سطح کشیده شد. حفاری‌ها همچنین لاشه‌ها را با اسکنرهای لیزری سه بعدی اسکن کردند تا امکان مطالعه بیشتر در خشکی فراهم شود.

این دو کشتی در فاصله 12 مایلی از هم قرار دارند، در حدود 90 مایلی سواحل هاینان. محموله احتمالاً در Jingdezhen بارگیری شده و برای صادرات در نظر گرفته شده است. در قرن چهاردهم، جینگ دژن به بزرگترین مرکز تولید چینی چینی تبدیل شد.

NCHA گفت که این کاوش یک تلاش برجسته توسط برنامه های باستان شناسی دریایی کشور بوده است.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *