نوآوری در مدیریت برای توسعه پایدار

Kolnegar Private Media (Management Innovation for Sustainable Development)

5 آذر 1403 1:51 ق.ظ

کشف یک مقبره مصری ممکن است بیماری های باستانی را روشن کند

کشف یک مقبره مصری ممکن است بیماری های باستانی را روشن کند

24 ژوئن 2024 – اعتبار: Unsplash/CC0 دامنه عمومی

وزارت گردشگری و آثار باستانی اعلام کرد: کشف جدید 33 مقبره باستانی در شهر جنوبی اسوان مصر می تواند “اطلاعات جدیدی را در مورد بیماری های” رایج در آن زمان نشان دهد.

قدمت این مقبره ها به دوره متاخر مصر باستان و دوره یونانی-رومی برمی گردد که در مجموع از قرن هفتم قبل از میلاد تا حدود قرن چهارم پس از میلاد ادامه داشت.این مدفن توسط یک ماموریت مشترک باستان شناسی مصر و ایتالیا پیدا شد.

ایمن اشماوی، که ریاست بخش باستانی مصر شورای عالی آثار باستانی را بر عهده دارد، گفت که مطالعات روی مومیایی ها “نشان می دهد که 30 تا 40 درصد از کسانی که دفن شده اند در جوانی، در نوزادی یا نوجوانی مرده اند”.

پاتریزیا پیاکنتینی، استاد مصر شناسی و باستان شناسی در دانشگاه میلان، ریاست طرف ایتالیایی این مأموریت را بر عهده داشت.او گفت که مطالعات اولیه بر روی بقایای این بقایا نشان داد که “برخی از بیماری های عفونی رنج می بردند، در حالی که برخی دیگر دارای اختلالات استخوانی بودند”.

بقایای چندین زن بالغ نشانه هایی از تروما استخوان لگن را نشان داد.

پیاسنتینی در بیانیه‌ای اعلام کرد که مومیایی‌های دیگر «کم خونی، سوء تغذیه، بیماری‌های قفسه سینه، سل و علائم پوکی استخوان» را نشان می‌دهند.

از سال 2018، این مأموریت در حال حفاری منطقه اطراف مقبره آقاخان است که در آن سر سلطان محمود شاه در کرانه غربی رود نیل درست روبروی مرکز شهر اسوان دفن شده است.

عبدالمونعیم سعید، مدیر کل آثار باستانی اسوان و نوبیا، گفت در میان بقایای یافت شده “یک بزرگسال، شاید یک زن، و یک کودک که ممکن است در سن یک یا دو سالگی مرده باشد.”

وی افزود: «این دو جسد همچنان در داخل یک تابوت سنگی به یکدیگر چسبیده بودند.

https://phys.org

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *